Saznajemo: Tamara Kalinić započela snimanje emisije u Srbiji

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najpoznatija srpska influsenerka, Tamara Kalinić, započela je snimanje svoje nove televizijske emisije, saznaje Telegraf.

Ovaj projekat već mesecima je čuvan u strogoj tajnost, a ne bi se saznalo ni za to da njen gost nije okačio na društvenim mrežama delić sa snimanja.

Srpkinja koju je britanski magazine "Times" svrstao u 100 najuticajnih influensera sveta, već nekoliko dana boravi u Beogradu, gde vredno snima emisiju koja bi trebalo da započne emitovanje na jednoj televiziji.

Nije poznato kako će izgledati sama emisija, ali ono što je otkriveno jeste, da je jedan od gostiju modni dizajern i influenser Pelayo Diaz, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu i uticaju u modnoj industriji.

Tamara Kalinić Foto: Instagram printskrin/tamara

Ono što možemo da pretpostavimo, jeste da će Tamara, koja je stekla globalnu popularnost zahvaljujući svom radu, u emisiji ugostiti niz značajnih figura iz sveta mode, umetnosti i zabave.

Produkcija emisije obavlja se u saradnji sa poznatim producentskim timom, a svaka epizoda će, osim razgovora, sadržati segmente koji istražuju lokalne trendove, kulturna dešavanja i skrivene dragulje grada.

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA