"Karli ga je ubila, žena plače i peva!" Vojaž uporedio obe verzije pesme "Runde", pa javno nahvalio Jelenu

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Reper Mihailo Veruović poznatiji kao Vojaž oduševljen je baladom "Runde", koja je trebala da se nađe na 12. studijskom albumu pop dive Jelene Karleuše.

Legendarni Milan Radulović Laća, napisao je pomenutu numeru za Jelenu, koja mu je neverovatnim gestom odala počast, kada je 24. avgusta prvi put uživo izvela baladu, kada je održala i poseban govor.

Sada je Vojaž na svom TikToku u lajvu preslušao "Runde", te ocenio da li je bolja verzija od "Uraganki", koje su pesmu na kraju i objavile ili u Jeleninoj izvedbi.

- Ne mogu da k**am, buraz, mnogo je bolje. Karli ga je ovde ubila. Tebra, žena plače i peva. Karli bolja, 'ajmo dalje - istakao je Vojaž.

@dartloren #voyage ♬ original sound - dartloren

Pesma "Runde", zbog Jeleninog nesporazuma sa Laćinim ocem Aleksadrom Radulovićem Futom, nije završila na albumima "Alfa" i "Omega".

Podsetimo, Vojaž je 8. avgusta, sa svojim kolegama Nućijem, Zerom i momcima iz grupe Crni Cerak nastupao u najvećem klubu u Crnoj Gori.

Pre nego što je izašao na binu, vidno raspoložen, Vojaž je stao pred kamere Telegrafa i progovorio o brojnim aktuelnim temama.

Između ostalog je otkrio i kakav odnos ima sa Jelenom.

- Karleušu poštujem. Mislim, ja to pričam od samog početka. Ona se naljutila zato što sam prokomentarisao, dao lično mišljenje, da prvi deo njenog albuma nije bio toliko dobar, koliko drugi. Drugi deo albuma ima pesme koje su stvarno fenomenalne i to sam istakao više puta. Ali, ja prema njoj imam veliko poštovanje. Ona ima mnogo veliku karijeru i mnogo je tu dugo. I ona stvarno zna šta radi i ono što sam 100% siguran je da koliko god to sad izgledalo... Negde duboko u sebi verujem da sve što ona radi, radi promišljeno i performansa radi. Ne verujem da ona u svim milionima koje ima i u životu raskošnom koji živi, bez brige, sa prelepom porodicom, da nju baš boli uvo šta radi Vojaž ili šta radi bilo ko. Mislim da ona to radi zato što zna kako performans treba da se radi i zato je rispektujem.

(Telegraf.rs)

Video: Vojaž odbrusio Seki: "Žurke su nam najpopularnije, to omalovažanje..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA