"Dubravki je jako teško, lekari je puštaju da ga posećuje": Oglasila se Borina svastika, otkrila kako je roker

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Roker Bora Đorđević i dalje je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Ovim povodom oglasila se Daša, sestra Borine supruge Dubravke Milaković, koja je otkrila kako se Dubravka nosi sa teškom bolešću svog supruga.

- Ništa novo nemam da kažem. Sve je baš onako kako prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi u vreme posete. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika, pa dodala...

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao - završila je Dubravkina sestra Daša za Kurir.

Podsetimo, roker je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća.

(Telegraf.rs)

Video: Gale iz grupe “Kerber” o stanju Bore Čorbe: “Nikako nije dobro”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    29. avgust 2024 | 11:16

    Muzičar bez premca, kao momak zgodan.... želim mu oporavak.Ali ko su žene koje biraju djedove za partnere,to je za psihijatre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA