Maja Marinković se raspada zbog raskida sa Stanislavom, otvorila dušu: "On je dečko koji više voli..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Voditeljka Ana Radulović ugostila je Maju Marinković i Lepog Miću u emisji "Narod pita".

Maja je po prvi put progovorila javno o raskidu nje i Stanislava, te je otkrila razlog.

- Majo da li si došla taksijem? - upitala je Ana.

- Jesam, sama od stana - rekla je Maja.

- Majo čula sam da si platila 500 eura da te vozi taksi do Zagreba u 6 ujutru - rekla je Ana.

- Ja to ne žalim, ja u trenutku radim neke stvari. O svojim izborima sve najlešpše, ali kroz život smo grešili - rekla je Maja.

- Da li ste ti i Stanislav zajedno? - upitala je Ana.

- Nismo više, probali smo, ali ne ide. Meni ne odgovara ta relacija Beograd - Zagreb, on je dečko koji malo više voli slobodu i to je to - rekla je Maja.

- Majo deluješ mi tužno, da li te dobro poznajem? Deluješ kao da si na ivici suza - rekla je Ana.

- Nisam tužna, samo sam preumorna, imala sam neke obaveze danas i nisam spavala - rekla je Maja.

- Maja je sada jako razočarana, Stanislav je hteo medijsku pažnju, on je ušao kao jedan lik, izašao kao drugi - rekao je Mića.

- Majo ja ću te zamoliti da budeš samo iskrena, kao što si i uvek bila - rekla je Maja.

U program se uključila Nina iz Beograda, te se obratila Maji:

- Majo, ja ne spadam ni u jednu od tvojih grupa ali bi te sad toliko zagrlila i poljubila. ti si jedno nesebično stvorenje, nisi škrta, a to što su ti izbrojali muškarce devojke promene za mesec dana. Ja prosto tebe obožavam i moram ti reći da je tvoj dečko Stanislav baš dosadan a ti si baš živahna, samo priča kako je stekao sve od ničega. Što ti nisi rekla da si sama sa ocem od malena, on jeste postigao mnogo ali to se spominje toliko. Doći će tebi pravi muškarac, vi ste dva različita sveta. on je previše krut u odnosu na tebe. Ja ti želim da uđeš u Elitu 8 i da budeš sama. Pozovi sutra Đedovića i pitaj ga šta je pričao sa Ša i Mionom u vezi Stanislava? -pitala je gledateljka.

- Za elitu još ne znam ništa treba malo da se odmorim a ostalo ne želim da komentarišem -rekla je Maja.

- Ti si tamo mogla sve da zgaziš i drži se samo, nemoj neko da te gazi. Mićo tebi da kažem, želela bih iz dubine duše da više ne ulazite u sukobe ti i Maja jer ja znam da je ti baš gotiviš -rekla je gledateljka.

- Ja Maju nikada nisam mrzeo samo sam joj iskreno govorio ko nije za nju, ona za sve moje negativne komentare misli da je mrzim. Ona za nekog ko je 7 godina u rijalitiju dozvoli sebi da je neko ponižava i nikad nije izvukla ništa dobro iz sebe, stalno je padala na priče muškaraca. Ivan je govorio da je radodajka a ona je sa njim u super odnosima, nikada nije znala da se okruži pravim ljudima -

- Majo, zašto je to tako? -pitala je Ana.

- Mića kad sve to priča ne mogu da kažem da nije u pravu, mnogo puta sam sve lično shvatala i mislila da mi želi loše ali to je tako u zatvorenom prostoru, ja Miću ne mrzim. Što se tiče Stanislava trenutno smo prekinuli, nismo se pronašli, on ima jedna interesovanja ja druga tako da je to puklo. Dala sam dosta sebe u tom odnosu, bila sam fer plej i meni nije odgovarao život u avionu, nekako ta veza na daljinu ne ide -rekla je Maja.

Video: Senida pred koncert u BG otkrila da nije čula pesmu "Miki Milane", a pomenula i Karleušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    29. avgust 2024 | 15:15

    Maja se samo teši,naišla je na nešto drugo ,čvrsto,ne može sve po njenom ,nema grebanja,kopanja očiju,zato nosi modrice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA