Bolna ispovest Verice Rakočević: "Unuci me ne zovu, nije im stalo... Bila sam sebična, falilo im je..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Modna dizajnerka Verica Rakočević nedavno je imala dramu sa komšijom na Avali, gde inače uživa sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Verica se odrekla luksuza i života u stanu u centru Beograda koji je prodala zbog karijere, zbog koje je imala "propusta" u odrastanju svoje dece i unuka.

- Na moju veliku žalost, ta strast prema poslu je mojoj deci ukrala neko vreme, koje je trebalo da provedem sa njima. Danas me više zovu deca nego unuci, što je normalno. Kom unuku je stalo do babe?  Ni jednom. Dok ste vi bili tu, prvo me je zvao sin, pa jedna ćerka, druga ćerka, tako da znači da su mi oprostili to ukradeno vreme - rekla je Verica za Blic i dodala:

- Mislim da sam bila malo sebična, a opravdanje za tu sebičnost je moja rečenica koju sam često izgovarala: "Ako sam ja srećna i zadovoljna, biće i moja deca." Međutim, sada razgovarajući sa njima, vidim da im je falilo tog zajedničkog vremena. Oni znaju da sam ja tu za njih, uvek, ono što je meni najbitnije jeste da svojoj deci nikada ne budem na teretu. To nikada neću dozvoliti, ma šta sudbina odredila.

(Telegraf.rs)

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    28. avgust 2024 | 15:40

    A , zasto bi javnost bila opterecena njenim problemima , prirodno je da ona to resava sama bez ikakvih medijskih izjasnjavanja !

  • Kele

    29. avgust 2024 | 00:27

    Draga Verice Ti kao da si pala sa planine, raspitaj se malo oko sebe, 99% baba ima isti problem. Unuka mi dodje samo kad joj trebaju pare. Živimo u atomsko doba, oko nas samo pljušte ratovi i ubijanja i smaka sveta. Šta je lepo videla današnja omladina. Molimo se Bogu da bude makar malo mirnije i bezbrižnije življenje. 🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA