Zbog lažnih informacija o stanju Bore Čorbe, morao je da se oglasi njegov menadžer: “Lekari daju sve od sebe”

 
J. G.
Z. R.
J. G. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon što je društvenim mrežama počela da kruži lažna vest o stanju grontmena grupe "Riblja čorba" Bori Đorđeviću, oglasili su se iz njegovog menadžmenta.

Zbog raznih neproverenih i polu-informacija, koje su počele da se plasiraju u javnosti kontaktirali smo Borinog menadžera Baneta Obradovića, kako bismo proverili ima li novih informacija o rokeru.

- Bora Djordjevic se nalazi u Kliničko bolničkom centru Ljubljana, intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra - rekao nam je Bane i dodao:

- Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački - otkrio nam je Obradović.

Borin menadžer skrenuo je pažnju na ružne natpise koji se pojavljuju u medijima ovih dana.

- Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - izjavio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Gale iz grupe “Kerber” o stanju Bore Čorbe: “Nikako nije dobro”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    28. avgust 2024 | 13:58

    Ti što loše komentarišu su otpad. A otpad je nebitan zato je i otpad

  • Zox

    28. avgust 2024 | 15:12

    Kaže bori se junački, pa zašto se nije borio da do ovoga nedodje, kada se kaže ljudima da promene način života i ishrane da ne bi došli u situaciju da se bore za život ladno ne prihvataju savet i nastavljaju po starom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA