JK ponovo "zapenila" na Severinu, zbog nove objave morala da reaguje: "Ali ja joj opraštam! Čula sam da..."

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 18

Hrvatska pevačica Severina je u nedelju 25. avgusta, privedena na razgovor na srpskoj granici, a nakon što su je pustili da uđe u našu zemlju, ona se vratila u Zagreb.

Od tada ovo je jedna od gorućih tema i mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi dale svoj komentar, a Severina na svojim storijima na Instagramu objavljuje većinu poruka njenih fanova, prijatelja i ljudi koji je podržavaju.

Sada je uradila isto, a čak je jedan status i istakla.

- Severina se voli iz više razloga, između ostalog...j*be ova naša g**na, j*be ova srpska g**na. I treba - piše u objavi.

Karleuša je to oštro prokomentarisala:

- Ne dozvolite nikada jednoj javnoj ličnosti da čini ovakvu mržnju, fašizam i šovinizam, kao što to radi ova tužna žena. Mora da ju je muka naterala da toliko mrzi Srbiju i objavljuje ovakve stvari, a onda bez obraza i časti, dođe na granicu i nije joj jasan tretman - počinje Jelena, pa nastavlja:

- Šta je očekivala? Meni je nje iskreno žao. Mržnja je veliki teret. Čula sam da danonoćno objavljuje uvrede na moj račun, ali ja joj opraštam. I njoj i svima, jer je ta mržnja iracionalna i samo njihov problem. Ukratko, ne znaju šta čine, kome i zašto. Ja ću na svaku uvredu i napad odgovoriti još jednim dobrim delom, jer je to zapravo jedini smisao moje popularnosti - zaključuje Jelena.

Podsetimo, Karleuša se oglasila među prvima kada se saznalo da je Severina privedena.

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom, jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Karleuša za Informer.

Jelena Karleusa, Severina Kojić Foto-kolaž: ATA Images, Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Video: "Niko ne treba da traži zabranu pevača!" JK o haosu zbog Desingerice i pljuvanju devojci u usta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    28. avgust 2024 | 15:35

    Nisam Severinin fan, ali Jelena bi pod hitno trebala da poseti psihijatra. Uzelo je maha..

  • Dend

    28. avgust 2024 | 17:43

    Teško je razumeti Srbe, veoma teško, zašto se daje toliki publicitet jednoj pevaljki iz hrvatske koja je uzgred jedno vreme i živela u Srbiji gde se "debelo" unovčila pružajući svoje usluge i to u dva braka iz čistog interesa ? Srbijo samo primeni reciprocitet prema komšijama ?

  • Odisej

    28. avgust 2024 | 17:11

    Obe su vrlo bitan faktor u svetu filma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA