Karleušu pomenuli u emisiji na RTS, povod je za divljenje: Prva se odazvala na apel i donirala pola miliona

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Pop diva Jelena Karleuša veliki je borac za prava životinja.

Prošle godine, Karli je usvojila psa Alfu, kojem su masakrirali obe noge, mučili ga i iživljavali se nad njim. JK mu je pružila dom i svu potrebnu pomoć.

Ove godine, Alfa je dobio pojačanje, pa se u njen dom uselio i Alfin brat - Omega, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

Sada je Jelena još jednom pokazala koliko joj je stalo do napuštenih životinja, pa je jednom udruženju donirala čak pola miliona dinara.

Marija Cvijetićanin - osnivač udruženja "Ventura", gostovala je na RTS-u u emisiji "Jedan dobar dan", kada je voditeljka pitala ko se odazvao na apel, u cilju pomaganja psima kojima je pomoć neophodna.

- Prva javna ličnost koja se odazvala je Jelena Karleuša. Ona je donirala pola miliona dinara što je nama stvarno, u tim momentima, mnogo značilo. Tamo nije bilo ničega. Značilo je za te početne radove. Počeli smo da pravimo bokseve. Jelena je donirala novac i za čipovanje pasa i za dosta toga što je bilo hitno u tom momentu. Nakon toga je otvoren namenski račun koji je samo za te pse, koji ostaju tamo na staništu, da bismo svima pomogli.

(Telegraf.rs)

Video: Mali Luka ide u Tursku! Jelena Karleuša uplatila novac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    28. avgust 2024 | 13:45

    Lako je njoj da donira kad je ko crvena zvezda,pare na izvolte od Države...

  • Bole

    28. avgust 2024 | 13:50

    Zbog hrabrosti sa kojom iznosi svoje stavove, zbog činjenice da se ne boji da prkosi stavovima većine, zbog neosporno doprinosa humanim akcijama ova žena zaslužuje naklon do poda bez obzira koji muzički pravac ko preferira.

  • Dasa

    28. avgust 2024 | 14:08

    Respekt za Jelenu i njen gest vredan svakog postovanja i divljenja...! Kamo srece da njen primer slede i ostali koji imaju mogucnosti da pomognu...! Jako bi se radovali i mnogi drugi budu humani kao sto je ona...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA