"Napravio sam glupost, nisam smeo to da mu stavim u grob": Bolna priča Igora Lazića, činom "zakopao" karijeru?

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jedini preostali član nekada popularne grupe "Montenigers", Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, svojevremeno je ispričao jednu neobičnu situaciju, koja se desila na sahrani Dušana Nikolića, bivšeg člana pomenute grupe.

- Na Duletovoj sahrani sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao - počeo je Nigor tada za K1TV, pa nastavio:

- Hteo sam da on sluša taj CD na tom, nekom drugom svetu, ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari, nisam smeo to da mu stavim u grob.

Takođe je istakao da je ceo taj drugi album Montenigersa, "Tajna marenda" bio neka vrsta predskazanja.

- Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji kaže: "Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti". Onda se to Nebojši nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo: "Dok me starost ne počisti. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio" - ispričao je Niggor.

- Rekao je da i na kraju pesme koja se zove "2028" Nebojša ga pita: "Hoćemo li preživeti?", a ja mu odgovaram: "Ne, ne, ti nećeš preživeti". To se obraća kao neki demon. Onda u pesmi "Tako ti je mala moja" koja je parodija "Bijelog dugmeta" kod nas stoji: "Ej, stani, stani jadan" i čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila je tom liku: "Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori". Bilo je preživelih koji su to posvedočili. A posebno pesma: "Voleli bi da si tu", koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo. Stih koji peva Nebojša ide: "Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti" - zaključioi je tada Niggor.

Inače, Dušan je preminuo nedugo po objavljivanju pomenutog albuma koji je izašao 1996. godine, dok je Nebojša Saveljić poginuo u saobraćajnoj nesreći tri godine kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Niggor: "Montenigersi" su bili i ostali popularni zato što su imali ono "nešto"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA