Selma Bajrami podržala Severinu: Nakon scene na srpskoj granici, reagovala na njenu objavu

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Hrvatska pevačica Severina u večeri 25. avgusta, bila je zadržana na granici između Hrvatske i Srbije, pri pokušaju da uđe u našu zamlju.

Posle razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku.

Kako je pisao Jutarnji.hr, Severina je zaustavljena na granici u 19.35 časova, a u Srbiji je trebalo da nastupi na privatnom slavlju u 23h. Na granici su je, kako navodi pomenuti hrvatski portal, držali sve do 23:35h, pa na zabavu nije ni otišla.

Severina je izdala saopštenje sa željom da se čuje i njeno viđenje događaja u kojem je opisala razgovor sa carinicima i pripadnicima MUP na graničnom prelazu "Bajakovo", o čemu smo pisali ovde.

Potom se oglasila i na društvenoj mreži Instagram, gde je kroz nekoliko fotografija opisala šta joj se dogodilo na granici i iznela svoj stav, a pevačica Selma Bajrami je njenu priču podržala i lajkovala objavu.

Podsetimo, pevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju.

Dana 25. novembra 2023. godine u javnosti je izašao snimak na kom Selma pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare". Njen potez izazvao je mnogo negativnih komentara. Zbog njene zabrane oglasio se i Aleksandar Vulin.

- Ne možete pokazivati simbole "Velike Albanije" i uzimati novac u Srbiji. Kome je "Velika Albanija" ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere - izjavio je Vulin za Tanjug.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Hrvatska pevačica Severina nije ni privedena ni uhapšena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    27. avgust 2024 | 12:00

    Kad nemas drzavu i pevacica je bitniji od institucija.

  • Ma..

    27. avgust 2024 | 14:15

    Aoooo,kao da nam je nepoznanica da Hrvati i Šiptari mrze bolesno Srbe. U svemu smo bolji od njih,a oni umislili da su nam Azbuku stvorili 🤣🤣🤣🤣, a da nije Srba rikali bi kao magarci.

  • mladen milunic rispa

    27. avgust 2024 | 12:13

    Sad ce i seve da baca orlove !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA