Sramotno: Konstrakta javno podržala sve što je Severina izjavila

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 17

Velika prašina se digla povodom Severininog zadržavanja na granici i njene kasnije izjave.

Ona se oglasila se nakon što je sinoć, 25. avgusta, zadržana na granici između Hrvatske i Srbije, pri pokušaju da uđe u našu zemlju, sa željom da se čuje i njeno viđenje događaja u kojem je opisala razgovor sa carinicima i pripadnicima MUP na graničnom prelazu "Bajakovo".

- Kad su počeli da me ispituju šta mislim o silovanim ženama i o tome što su proterani Srbi iz Hrvatske - ja sam rekla da je svaka žrtva teška, ali da prekidam ovu predstavu i da neću više odgovarati na njihova pitanja, da mi vrati dokumente, jer da na meni neće vežbati silu, jer nisam osoba pogodna za zastrašivanje i da će o svemu ovome sutra čitati u svim medijima, kaže Severina dodajući da je policajcu rekla da "nadređenima poruči da su ispali glupi, jer će samo postići kontraefekat", kao i da ne živi od Srbije.

- Pitala sam ga i ko je ovo naredio, on je pokušao da me uveri da je ovo uobičajena redovna kontrola. Redovna, kažete… Nikad mi se ovako nešto nije dogodilo - ni u Americi, ni Kanadi, ni Švajcarskoj, a pogotovo u zemljama regiona, jer me svi smatraju svojom, rekla je Severina.

Pevačica je dodala i da su carinici i pripadnici MUP "45 minuta detaljno pretresali njeno vozilo i stvari u njemu, kao zadnje sitne švercere", kao i da "voli Srbiju, da joj želi da što pre postane demokratska i da više nikada neće doći dok ovaj, svi znamo koji, ne sjaše sa vlasti".

Mnogi su osudili pevačicu, ali ima i onih koji su se složili sa njom.

Među njima je i naša predstavnica na Evroviziji 2023. godine, Ana Đurić Konstrakta koja je osvojila 5. mesto sa pesmom "In corpore sano"

- Lepo priča Severina - napisala je Konstrakta uz emotikon srca.

Severina, Konstrakta Foto: Prinskrin/Instagram/konstrakta

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija JK na pitanje o novom dečku, nasmejala se nikad slađe: "A vi biste voleli da...?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    26. avgust 2024 | 21:18

    A ko je ta Konstrskta? Mislim, osim što nas je predstavljala na Evroviziji? Zar njena reč ima neku težinu? Izgledy da se potvrđuje ono da se sličan sličnom raduje.

  • Lazar

    26. avgust 2024 | 21:28

    Umetnica mora biti zdrava!!!!!

  • Dobro bi bilo

    26. avgust 2024 | 21:51

    Da ova ima ogledalo u kuci I da se ponekad pogleda. Ova da nesto kaze, sacuvaj Boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA