"Uspešno održavam lekovima": Suzana Jovanović se godinama bori s zdravstvenim problemom

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, godinama ima veliki zdravstveni rpoblm s kojim se suočava, ali i drži pod kontrolom uz pomoć lekova.

Naime, malo ko zna da se Suzana suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Pevačica je otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočavala, uključujući probleme sa štitnom žlezdom.

Suzana je otkrila da su njeni zdravstveni problemi počeli nakon razvoda od prvog supruga Radeta Zdravkovića. Stres i poslovni angažmani dodatno su pogoršali njeno stanje, što je dovelo do problema sa štitnom žlezdom. Višak kilograma koji ju je ranije mučio bio je rezultat tih zdravstvenih problema.

- Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a u stvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na štitnu žlezdu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima - kazala je Suzana.

Pevačica je u ranoj mladosti postala majka, još sa 19 godina, a evo da li joj je i koliko to smetalo na početku karijere.

- Nisam imala osećaj kada sam dobila dete. Ja sam svog sina doživela kao mlađeg brata. Danijel i ja smo tako odrasli, moji roditelji su nas pazili. Mirne glave sam mogla da odem da radim i pevam. Znala sam da je moj sin sa bakom i dekom, da oni brinu o njemu, da mu ništa ne fali. Tako smo mi odrasli zajedno, rekla je ona, pa progovorila o početku svoje karijere:

- Znala sam da je muzika moj život. Školu sam završila zbog mame i tate, da mi ne zvocaju. jednostavno sam se raspitala šta se najbrže završava, rekli su mi trgovačka i odlučila sam... e daj to ću upisati. Nakon toga sam krenula ozbiljno da radim i zarađujem i tada sam sakupila pare i finansirala sam svoju prvu ploču.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA