Bora Čorba intubiran: "Pluća su mu mnogo loša"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Legendarni roker Bora Đorđević, zbog lošeg zdravstvenog stanja trenutno je hospitalizovan u bolnici u Ljubljani, a sada se oglasio njegov menadžer.

Inače, njegov menadžer juče je, 25. avgusta, bio u poseti zajedno sa Borinom suprugom i još dvojicom prijatelja, a naša ekipa ih je ekskluzivno usnimila.

Bane Obradović se danas oglasio za naš portal i otkrio u kakvom je stanju Bora.

- Borino stanje je nepromenjeno već tri dana, intubiran je u bolnici, leži. Nadamo se svi da će da nas obraduje buđenjem. Baš ništa mu se nije radilo, leži, stabilno je stanje. Ništa mu nije rađeno, niakva operacija ili intervencija, treći dan leži intubiran. Kada mu se pobošlja štanje, pošto su mu pluća mnogo loša, pa da se zdravlje bože i probudi, što bi svi želeli - rekao je Bane za Telegraf.

Inače, juče se oglasio i Borin dugogodišnji drug, Gale iz Kerbera.

- Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale i dodao:

- Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima visok kiseonik i nije moguće da se uradi nijedna operacija - rekao je, podsetimo, Bane Obradović u toku jučerašnjeg dana.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    26. avgust 2024 | 15:03

    Drzi se legendo ! Ali....? Ne lici mi da ce sve biti ok. Mnogo mi je zao....

  • w

    26. avgust 2024 | 15:03

    Daj bože da bude sve ok.🙏

  • ☦️☦️☦️

    26. avgust 2024 | 13:53

    Legendo molimo se za tebe Volimo te Bože pomozi mu Amin ☦️☦️☦️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA