"Ko još zove tu bolesnicu da peva ovde?": Karleuša se oglasila nakon vesti da je Severina zadržana na granici

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Hrvatska muzička zvezda, Severina Vučković, u nedelju 25. avgusta, privedena je na razgovor na srpskoj granici, a sada se o toj temi oglasila i pop diva Jelena Karleuša.

Naime, Severina je trebalo da se kao gost iznenađenja pojavi na jednom rođendanu u Beogradu, na kojem se na kraju nije pojavila, jer nakon što su je pustili, ona se vratila u Zagreb.

Ovim povodom se oglasila i Jelena Karleuša, koja je, kao i uvek dala svoj komentar na čitavu situaciju.

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, kako izvor navodi, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Posle razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u našu zemlju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Hrvatska pevačica Severina nije ni privedena ni uhapšena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sl

    26. avgust 2024 | 11:43

    Nisam fan JK,ali svaka joj cast na ovoj izjavi…bravo Jelena!

  • Ccc

    26. avgust 2024 | 11:25

    U pravu je,bravooo!!!

  • Vodolijax

    26. avgust 2024 | 12:05

    Da Tošić nije flertovao sa Severinom Jeca bi je branila.......ovako je bolesnica.......šta se mene tiče ja bi joj zabranio ulazak.....Jeca priča samo kako njoj odgovara.......ne radi ništa iz uverenja......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA