"Molila Marka da ne ostavlja nju i decu": Luna u suzama zbog Miljkovića, Gagi uz ćerku u teškom trenutku?!

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Rijaliti učesnik Marko Miljković nedavno je bio uhapšen nakon što je ušao u sukob sa komšijom, a potom je navodno pokušao da napadne policajca.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv okrivljenog Marka Miljkovića (41), zbog sumnje da je 13. maja u policijskoj stanici u Novom Beogradu u uračunljivom stanju i svestan dela koje je nameravao da izvrši, kao i svestan da je to delo zabranjeno, pod dejstvom alkohola pokušao da napadne policijskog službenika D. M. tokom vršenja službene dužnosti.

Tužilaštvo je potom donelo odluku da se Miljković osudi na sedam meseci zatvora, a kako prenose mediji, Marko sa svojim advokatom planira da uloži žalbu na ovaj predlog i za sada navodno ne želi da se izjasni krivim.

Sve ovo najteže pada njegovoj suprugi Luni Đogani, koja ne želi da on bude iza rešetaka.

- Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš uplašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru. Kada su saznali za optužni predlog suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Marko, kao i njen tata, pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama - tvrdi izvor za "Star".

Podsetimo, Marko Miljković se oglasio za Telegraf, nakon što je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog protiv njega zbog napada na službeno lice.

Kako je naveo, "jako mu je drago da Tužilaštvo radi i tokom godišnjeg odmora".

- Ne znam, je l' to tačno? Ako jeste, drago mi je što punom parom rade i dok traju godišnji odmori - poručio je Miljković za naš portal.

Video: Luna Đogani na koncertu Eda Širana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA