Lepa Lukić živi od čak tri penzije: Evo na koji način ih je stekla, a brojka je ozbiljna

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić, odavno se penzionisala, ali i dalje vredno radi i ponekad nastupa, iako je veoma obezbeđena.

Ona je svojevremeno otkrila da ima čak tri penzije, ali i ukupnu cifru koju prima.

Kako je Lepa tada navela, prvu penziju zaradila je godinama staža, druga je nacionalna, a treće kanadska od pokojnog supruga.

- Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa - rekla je Lepa jednom prilikom.

Ona je takođe istakla da peva iz ljubavi, a ne potrebe.

- Što moram da nastupam ja? Ne moram. Ja pevam što volim. Što se novca tiče, ne moram nikad da zapevam! Imam dobra primanja, tri penzije. Kanadsku, jednu normalnu sa radnim stazom i imam nacionalnu penziju. Ali, ja volim. To mene podmlađuje, vraća me u mladost, puna sam energije, ništa mi nije teško. Što meni treba uopšte da snimam, mogu da živim od pesama koje su bile i ostale veliki hitovi. Ali, hoću da obradujem moje fanove - rekla je svojevremeno Lepa u Jutru na Prvoj.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    26. avgust 2024 | 11:59

    Ako je uplaćivala doprinose 40 godina u visini koja odgovara penziji od 90.000 din, onda je to ok, što je doduše malo iznenađujuće za estradne umetnike.Ako je nasledila muževljevu penziju i to joj leže iz inostranstva i to je u redu, ali zašto nacionalna penzija?Čime je to jedna pevačica zaslužila? Jedina pevačica koja bi mogla da zasluži nacionalnu penziju je Marija Šerifović, iako ne slušam njenu muziku, jer je ona pobedila na Evroviziji i uradila nekakve doprinos u predstavljanju naše zemlje, donela organizaciju Evrovizije, neku zaradu... Zašto bi nekome kome su drugi pravili pesme, a oni samo otpevali, zaradili od prodaje albuma, koncerata, autorskih prava...koji imaju neku svoju publiku, davali nacionalnu penziju?Tako možemo apsolutno svakome ko se je zapevao, a to je apsurdno.

  • Boža zemunac

    26. avgust 2024 | 11:28

    Lepa, živa bila.

  • beware of organized gangstalking

    27. avgust 2024 | 07:33

    podeli samnom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA