"On je veliki sportski superstar!" JK o Nikoli Jokiću: Pohvalila ga ovim rečima, pa otkrila da li se poznaju

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Pop diva, Jelena Karleuša, nastupila je u subotu, 24. avgusta, na trgu u Somboru, pred mnogobrojnom publikom koja je došla i iz okolnih mesta i gradova kako bi je čula i videla.

Ekipa našeg portala ispratila je Jelenin spektakl pred hiljadama ljudi, a sa njom smo pre nastupa porazgovarali i na brojne aktuelne teme.

Kako smo se našli u Somboru, mestu gde je rođen i naš proslavljeni košarkaš Nikola Jokić, nismo mogli da je ne pitamo da li se poznaju i kakvo mišljenje ima o njemu.

- Čula sam naravno za njega, ali se ne poznajemo. Veliki košarkaš i veliki sportski superstar. Drago mi je što sam u Somboru, zbog Nikole, ali i zbog Somboraca, jer sam čula da su fantastična publika - rekla je pop diva.

Pred našim kamerama osvrnula se i na Olimpijske igre koje su nedavno bile održane u Parizu, a kog sportistu je posebno pohvalila, poslušajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša u Sombor stigla na noge sve je digla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kerša

    26. avgust 2024 | 09:44

    Sad mu je duplo lakše posle tvoje pohvale !

  • Besna glista

    26. avgust 2024 | 10:37

    Ne znam šta bismo mi bez mišljenja Karleuše, Jovane Jeremić, Miljane Kulić i ostalih tako važnih ličnosti? Pravi ambasadori stanja u Srbiji.

  • Živ mi Todor...

    26. avgust 2024 | 10:30

    Pretpostavljam da je Jokiću ovo priznanje važnije od MPV.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA