Donela veliku odluku! Jovana Jeremić uskoro napušta Srbiju, dobila poslovnu ponudu koju ne može da odbije

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, nedavno je saopštila da će ove godine izveštavati uživo sa predsednički izbori u Sjedinjenim Državama 5. novembra 2024.

Kako je otkrila, 3. novembra leti za Njujork i to odmah po završetku jutarnjeg programa.

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta - navela je voditeljka nedavno, a sada se u emisiji "Premijera - vikend specijal" nadovezala na tu temu.

- Možda odem i ranije, ja ću se stalno javljati, neće biti pauze. Imaćemo mnogo posla, neću samo izveštavati, već ću raditi ozbiljne intertvjue koje planiram da obavim tamo. Nemoj da vas iznenadi i intervju sa Donaldom Trampom - rekla je Jovana.

Podsetimo, Jovana u Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega iz ružičastog jata.

- Sa jednim kolegom iz informativne rubrike letim za Njujork. Posećivaću još neke gradove, Vašington svakako, biće tu dosta intervjua, očekujte neočekivano! Biće to mega svetska vest, ko zna, možda se pojavim i u nekim američkim medijima - istakla je voditeljka za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon uniforme Živojina Mišića, Jovana Jermeić sada obukla odoru carice Milice, pa poručila...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA