HIT Maja Berović "popila" kaznu pred koncert, pa se obratila ženi policajca koji ju je zaustavio: "Gospođo..."

 
A. Š.
Z. R.
A. Š. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Muzička zvezda Maja Berović održava spektakularan koncert u Trgovištu, gde je publika s nestrpljenjem čekala da uživa u njenim hitovima, ali je na isti kasnila pola sata!

Kako saznaje Telegraf, Maju je na putu ka Trgovištu zaustavila policija, nakon čega je zbog prekoračenja brzine upućena kod sudije za prekršaje.

Nakon što je uredno platila kaznu muzička zvezda stigla je na koncert, vidno raspoložena i nasmejana, kao da joj se pre toga nije desila situacija koja se desila.

Međutim, nakon prve pesme ona je šmekerskim obraćanjem publici prvo uputila izvinjenje, a onda se obratila gospođi u publici koja je supruga policajca koji ju je zaustavio, pošto joj je on otkrio da je upravo njegova žena otišla na njen koncert i da je čeka da stigne.

- Dragi moji, jako mi je drago što sam sa vama večeras ovde, prvi put. Mnogo sam srećna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno u dobrim pesmama, a pre toga želim da vam se izvinim za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od sudije za prekršaje, malo smo brže vozili... - priznala je Maja.

- Sledeća pesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da Vam kažem gospođo, Vaš muž je u pravu, krivi smo! - kazala je muzička zvezda sa osmehom, a ovo njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz kod mnogobrojne publike.

Kao i svaki put, Maja je već sa prvom pesmom uspela da podgreje atmosferu, a prostor je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Na sebi je imala upečatljiv stajling koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović na Sarajevo film festivalu, upoznala se sa Ninom Seničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    26. avgust 2024 | 00:06

    Хеј салаши🎼🧕

  • markoBG

    26. avgust 2024 | 07:24

    vitka figura posle 200 operacija i sredjivanja nosa

  • Гаргамел

    26. avgust 2024 | 07:08

    Постаје дегутантно то обраћање појединцима у публици.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA