Dva puta preživela kliničku smrt! Pevačica o teškoj sudbini: "Imala sam veoma teške porođaje..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Hanka Paldum, poznata po svojoj dugoj i uspešnoj muzičkoj karijeri, često izbegava da govori o teškim trenucima iz svog života, ali je jednom prilikom otvorila dušu i podelila svoju emotivnu priču.

Hanka je rođena u Čajniču, gde su se prvi put pojavili njeni afiniteti prema muzici. Najveću podršku imala je od mlađeg brata Smaila. Njena porodica se kasnije preselila u Sarajevo, gde je Hanka započela srednju školu.

Njena mladost bila je ispunjena udvaračima, ali je njeno srce osvojio drug iz škole.

- Mladost i tinejdžerski dani period su kada se bude ljubav i prve emocije. Imala sam simpatije, a uvek su me privlačili fini i kulturni momci koji su po nečemu odudarali od okoline. U to vreme nije bilo pristojno javno ispoljavati emocije jer bi nas obuzimali stid i sramota. Bilo je dosta momaka koji su pokušavali da me osvoje i koji su bili zainteresovani za mene, ali ja sam ih izbegavala jer sam se plašila ljubavi, znajući šta ona sa sobom nosi. Moj prvi momak bio je zapravo moj muž, s kojim sam se u početku samo družila - pričala je Hanka jednom prilikom.

Taj mladić postao je njen prvi momak, a kasnije i suprug Muradif, s kojim je osnovala produkcijsku kuću. Njihov brak je obeležen ljubavlju, ali i teškim trenucima.

Prva velika tragedija pogodila je Hanku kada joj je preminuo otac.

Uprkos tome, Hanka je nastavila svoju muzičku karijeru, a 1981. godine postala je majka ćerke Minele, a pet godina kasnije i sina Mirze.

Međutim, oba porođaja bila su kritična, jer je Hanka dva puta doživela kliničku smrt zbog komplikacija.

- Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla da se oslonim na nju.

Nakon 13 godina braka, Hanka se razvela i nastavila da gradi svoju karijeru. U međuvremenu, zaljubila se u beogradskog fudbalskog trenera Miladina Živadinovića, ali je njihova ljubav brzo završena.

Pre nekoliko meseci, društvene mreže preplavila je vest o smrti pevačice, što je Hanku primoralo da se oglasi.

- Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i dragima. Upravo smo dobili ovu vest da kruži društvenim mrežama. Tužno i jadno. Što reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka - poručila je pevačica.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Ekskuzivni snimak! Žena Bore Đorđevića stigla u bolnicu da ga vidi, sa njom došle i 3 važne osobe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA