Stara ljubav zaborava nema! Milan Stanković prekinuo tišinu i pružio podršku Radi Manojlović na poseban dan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Rada Manojlović nakon duže pauze obradovala je svoju publiku novim albumom pod nazivom "Prva dama", koji sadrži 12 novih pesama koje već osvajaju srca slušalaca.

Međutim, pažnju javnosti privukla je reakcija njenog bivšeg dečka i kolege Milana Stankovića, koji se već neko vreme povukao iz medijskog života i posvetio religiji i veri.

Iako su njih dvoje prekinuli svoju vezu pre više godina, ostali su u dobrim odnosima, što je Milan sada potvrdio gestom koji je iznenadio mnoge.

Naime, Milan, koji se već nedeljama nije oglašavao na društvenim mrežama, odlučio je da podrži Radu i njen novi album tako što je podelio njenu novu pesmu na svom Instagram profilu.

Uz pesmu je dodao stiker krune, čime je simbolično ukazao na njeno mesto u muzičkom svetu, kao i na njegovu podršku njenom radu.

Ovaj potez izazvao je brojne pozitivne reakcije među fanovima oba pevača, koji su oduševljeni što su Rada i Milan uspeli da zadrže prijateljski odnos i nakon raskida, te da se međusobno podržavaju u svojim karijerama.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Stanković se oglasio iz manastira, nakon nestanka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA