Puklo! Stefan Karić pred ulazak u Elitu raskinuo sa devojkom: Evo šta je razlog

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Zavodnik sa Zvezdare, Stefan Karić, prvi je zvanični učesnik "Elite 8".

Nova sezona rijalitija počinje 7. septembra u 21 čas, kada ćemo na Pink televiziji moći da vidimo ko će se sve useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Karić je danas dao izjavu za Pink i osvrnuo se na svoj život i sve što se dešavalo ove godine. Progovorio i o bivšoj devojci Andrei Bogdanović, sa kojom je neko vreme bio u ljubavi, pa je priznao da li će doći do pomirenja ili u Elitu ipak ulazi kao slobodan.

- Na mom bazenu je ove godine bila samo moja bivša devojka. Pre par godina sam zatvorio sezonu za te poznate devojke. Pa eto, desile su se neke stvari, ja nisam bio neki duži period tu i, eto. Jednostavno nismo svi isti, nekome ne odgovaraju neke stvari i to je tako - rekao je Stefan.

Na pitanje da li mu je žao što je bivša, istakao je:

- Pa jeste iskreno, ali eto, možda kad izađem iz rijalitija, pa se možda i pomirimo - otkrio je Karić, koji u "Elitu" ulazi kao slobodan.

- Ulazim kao slobodan, gledaću da budem kao u "Zadruzi 5" onako žustar, ima novih priča, neke priče će se i nastaviti. S jedne strane imam tremu, ali sa druge strane mi nedostaje imanje - rekao je Stefan, pa priznao šta će ako se zaljubi.

- Pa neću da kažem da nije moguće, sve je moguće, ali ja ne bih voleo da se to desi. Voleo bih da se sve desi spontano, ako se zaljubim, šta da radim? U proteklim sezonama se dosta devojaka lepilo za mene, ali ništa od toga nije bilo. Gledale su me kao spas neki - rekao je Stefan.

Karić je otkrio i kako će njegova porodica podneti ponovo njegovo učešće u Eliti i da li su mu dali neki savet.

- Pa neće im biti lako, bez obzira što mi je treće učešće, imaju neku nervozu. Nismo se još videli, posle idem po njih na aerodrom, ali daće mi sigurno neke dobre savete jer oni su pratili sve - rekao je Stefan Karić u emisiji "Premijera - vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Karić stigao u Pariz da podrži Novaka! U rukama trobojka: "Večeras slavimo duplo!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    25. avgust 2024 | 19:23

    Који заводник⁉️Те које је он ,завео,може да има свако ко има сто еврића у џепу👫

  • Aca

    25. avgust 2024 | 18:10

    Znam,javili na CNN i BBC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA