Estrada se trese, stigla "Prva dama"! Duplo slavlje u domu Rade Manojlović, povod je više nego poseban!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Radmila Manojlović objavila je četvrti studijski album, koji su mnogi sa nestrpljenjem čekali i to baš na svoj 39. rođendan!

Album nosi naziv "Prva dama", što je ujedno i naslov uvodne numere, koja preti da postane veliki hit.

Nakon pauze duge 8 godina, Rada je iznenadila publiku sa čak 10 novih pesama! Na albumu su sve solo pesme, iako se nagađalo da će biti dueta.

Ovim posebnim povodom, pevačica se obratila javnosti i izrazila zahvalnost svima koji su joj tokom ovog dugo procesa pružali podršku.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću i I, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat, "Prva Dama", konačno ugleda svetlost dana. Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove - navela je Rada, pa dodala:

- Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve. Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici - saopštila je Rada Manojlović.

Rastaju se

Šta bi dao

Marš u kola

Nisam drogirana

Baksuze

Boom Boom

Pansion

Srce

Ja sam ta

(Telegraf.rs)

Video: Kako "gori" Rada Manojlović bez ijedne operacije i silikona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA