"Ovde je kao u Holivudu!" Bivša zadrugarka uložila 300.000€ u kuću na periferiji Beograda, a na krovu - bazen!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković, 40 godina živi u Beogradu, a od toga 27 godina u Jajincima, gde ima porodični dom u koji je mnogo uložila.

Vrednim radom, pevanjem, vođenjem kafane, ali i boravkom u rijalitijima, obezbedila je sebi krov nad glavom.

Procenjuje se da je vrednost njene kuće oko 300 hiljada evra!

- Cene bazena su paprene i kreću se od 9.000 do 15.000 evra, a moj je jedan od skupljih. Jedva čekam da sve bude završeno i da se od leta kupam na krovu. Volim ja da odem i na more, važno mi je samo da imam gde da plivam. Grejaću vodu tako da ću moći da uživam i leti i zimi. Namerno nisam stavljala krov na kuću, da bih mogla tu da smestim bazen - otkrila je jednom prilikom Zorica za Pink.

Pevačicina želja bila je da sagradi kuću za sinove i nju, a jednom prilikom je ispričala šta je bilo presudno da se odluči baš za ovaj deo Beograda.

- Ovo je sada kao Holivud, najlepši deo grada koji se širi, i te kako se sada ovde zida i gradi. Mislim da je najlepši deo periferije. Imam nekretnine na raznim stranama, međutim ovde sam 27 godina. Prvo sam birala školu koja je normalna za moje sinove, drugo, ovde je predivno i ljudi su normalni i mirni. Ovde je prava piroda, kada sam došla, tada je ovde bilo selo, imla sam vrt, piliće, koze, tako da sam uživala. Iz godine u godinu, ovde je već postalo jako tesno, kao na Terazijama - izjavila je jednom prilikom pevačica za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: "Pokosio je pevače, čudo jedno!" Zorica Marković upoznala Desingericu, otkrila kakav je privatno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA