Nova učesnica Elite 8 liči na Dušicu Jakovljević! Keti povezuju s Ivanom Marinkovićem: "Ne plašim se Miljane"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Budući učesnici rijaliti programa "Elita 8" uveliko se spremaju za ulazak u popularni šou, a među njima je i Katarina Samardžić, poznata kao Keti Kuvarica.

Na prvim pripremama za sezonu, Keti je izazvala pažnju zbog fizičke sličnosti sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, što je odmah pokrenulo glasine o njenom identitetu.

Keti Kuvarica, poznata po svojoj emisiji o kuvanju i vlastitom restoranu, otkrila je motivaciju za ulazak u rijaliti.

U razgovoru za medije, istakla je da joj je najvažnije mišljenje njenog sina, koji ima 17 godina.

- Ja sam najs**si kuvarica Srbije, imam svoj restoran, svoju emisiju o kuvanju. Mislim da su se neke vrednosti kojima žene treba da se vode izgubile. Keti ima ovu frizuru imam već 15 godina, ne nisu. Dušica je jako lepa žena. Imam 40 godina, imam sina od 17 godina. Moj sin zna sve, nisam živela ispod kamena, moj ljubavni život je miran, važno mi je samo da je on dobro - rekla je Keti.

Takođe, Keti je potvrdila da poznaje Ivana Marinkovića, koji joj je pisao neposredno pre snimanja profila za novu sezonu rijalitija.

- Ivan Marinković i ja smo poznanici, nije čudno što mi je pisao. "Kako si, šta si, kad ćeš ući, daj da se vidimo", što je sasvim normalno. Ne plašim se Miljane. Ulazim da ostanem do kraja. Znam da otprilike snimamo profil u isto vreme, pravljenje priče je čista budalaština - rekla je Katarina.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Mahrina o Karleuši zbog koje je otpratila Edita, pa dala sud o Đanijevom slučaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA