"Grad zavijen u crno, dok Sarajevo slavi": Hana odala počast tragično stradalim radnicima u Sanskom Mostu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Influenserka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić, posetila je juče, 23. avgusta, gimnaziju u Sanskom Mostu, mesto gde su nedavno tragično stradali direktor škole Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan.

U znak sećanja i poštovanja, Hana je položila cveće na mesto gde su živote izgubili prosvetni radnici.

Nakon odavanja počasti, Hana se oglasila na društvenim mrežama, ističući da je njen odlazak u Sanski Most bio čin ljudske dužnosti.

- Moja ljudska dužnost bila je da danas iz Zagreba odem u Sanski Most i pružim mrvicu utehe porodici tragično nastradalih prosvetnih radnika. Nema tu nikakvih poena jer se politikom ne bavim, nema tu nikakve koristi jer moje srce je čisto… Ovaj mali srećni grad u BiH zavijen je u crno dok njegov glavni grad, njegov stariji brat slavi. Oprostite mi ali ja nisam takav lik. Ja drugačije ne mogu i ne znam živeti - napisala je Hana u opisu snimka koji je objavila na Instagramu.

Podsećamo, prosvetne radnike u Opštoj gimnaziji Sanski Most ubio je domar Mehmed Vukalić, koji je upao na sastanak u školi i započeo pucnjavu iz automatske puške.

(Telegraf.rs)

Video: Radoš Bajić zbog virusa završio u izolaciji: Glumac progovorio o zdravstvenom stanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA