Bugarka "pokrala" Teu Tairović! Pevačica se pohvalila i na Instagramu, njeni kadrovi izazvali haos na mrežama

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Tea Tairović jedna je od trenutno najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije na prostoru čitavog Balkana, a koliko zaista pomera granice -jasno je i po tome što je inspiracija mnogim kolegama van granica naše zemlje.

Krajem maja, Tea je objavila treći studijiski album, koji je u moru svih objavljenih pesama ove godine, mnogih izvođača, ostavio poseban pečat.

Da je samo muzički pomerila granice i nije, jer su mnoge kolege počele da je kopiraju i vizuelno.

Pevačica po imenu Maria, popularna u Bugarskoj, za novi spot je našla inspiraciju upravo u jednom koji je nedavno objavila Tea.

U pitanju su kadrovi koje je Tea snimila za pesmu "Pec", u kojima u vrlo izazovnoj kombinaciji pokazuje svoj talenat za ples.

Bugarka je, prekopirala gotovo ceo Tein spot, čime se i pohvalila na društvenim mrežama, gde je objavila snimak sa snimanja.

"Tea je mama i institucija", " Svetska, a naša", " Bugari su još jednom dokazali da uzimaju samo ono što je dobro", "Ma jel to besramno iskopirala ceo spot od Tee?", samo su neki od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da se komšije s muzičke scene iz Bugarske, inspirišu za svoje projekte Teinim pesmama i spotovima. Tea je inače veoma popularna u Bugarskoj, a njenu popularnost tamo često porede i sa njenom starijom koleginicom Lepom Brenom.

Tea 21. i 22. Septembra započinje svoju veliku balkansku turneju, koncertima u Beogradskoj areni, a već posle samo dva meseca veliki koncert održaće i u Sofiji, u velikoj Areni Armec.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva dominacija Tee Tairović! Oborila rekord u CG, a vrući kadrovi sa sinoćnjeg nastupa su...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA