Angellina dobila ulogu u filmu Mirjane Karanović: Krije bolnu priču! Prvi put u kadru, a scena tera na suze

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Poznata kantautorka i pevačica Angellina ostvarila je svoju prvu filmsku ulogu u dugometražnom filmu "Majka Mara", rediteljke i glumice Mirjane Karanović, čija je premijera održana na Sarajevo Film Festivalu (SFF).

Angellina, koja je već osvojila publiku svojim muzičkim talentom i kantautorskim radom, sada je pokazala i svoju glumačku stranu, a njena uloga u filmu je posebno značajna zbog toga što se prvi put pojavljuje kao glumica.

Njena scena u filmu, u kojoj peva svoju pesmu "Čekam te ja" dok glavni lik dolazi u klub, ocenjena je kao jedna od najemotivnijih u celom ostvarenju. Klub u kojem se scena odvija je ispunjen veselim ljudima, ali je upravo Angellinina pesma ta koja nosi snažnu emotivnu težinu i koja je ključna za razvoj priče. Karanović je ovom scenom uspela da prenese duboku emociju i gubitak glavnog lika, a Angellinina interpretacija pesme dala je dodatnu dimenziju filmu.

Angellina nije krila svoje oduševljenje ulogom, a celo iskustvo je prokomentarisala rečima:

- Neverovatno iskustvo! Čast mi je što sam bila deo ovako profesionalne glumačke ekipe i što sam iskusila šta znači snimanje filma! Mirjana je neko koga izuzetno cenim i poštujem i na njen poziv sam se istog trena odazvala! Čast mi je što je baš moja pesma zaokružila jednu od najemotivnijih scena u ovom filmu i što je učešćem u ovom filmu ostala zabeležena u vremenu - rekla je mlada pevačica.

Film "Majka Mara" istražuje izazove sredovečne žene koja se nosi sa iznenadnom smrću svog sina. Karanovićeva, koja režira i glumi glavnu ulogu, oslikava kroz lik Majke Mare bol i traženje načina da nastavi dalje kroz vezu sa mlađim muškarcem. Film se bavi teškim temama gubitka i bola, ali i prikazuje kako život može iznova procvetati čak i nakon najtežih trenutaka.

Angellinina uloga u ovom filmu nije samo doprinos muzičkoj atmosferi, već i ključan deo emocionalnog vrhunca priče. Njeno prisustvo i izvedba pesme "Čekam te ja" osiguraće da ova scena ostane dugo urezana u sećanju gledalaca.

Film "Majka Mara" time dodatno dobija na emotivnoj snazi, dok Angellina dokazuje da njen talenat prelazi granice muzičke industrije i nalazi mesto i na filmskom platnu.

(Telegraf.rs)

Video: Mirjana Karanović o Draganu Maksimoviću: "Nije mogao da podnese stvarnost koja ga je okruživala"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    24. avgust 2024 | 16:57

    Tekst je o pevacici Angellini i njenoj pesmi a ne videsmo ni nju niti cusmo pesmu, mogli ste bar neku fotku da postavite, posto ja prvi put cujem za Angelinnu (bez uvrede, ne gledam tv, ne koristim drustvene mreze i slabo pratim domacu muziku u zadnje vreme) i voleo bih da je vidim i da cujem tu njenu pesmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA