JK prvi put uživo izvela baladu Runde, gestom odala počast Laći: "Ispuniću obećanje, njegova želja bila je..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je nastupila na Gradskom trgu u Rumi, u okviru manifestacije Rumsko kulturno leto.

Pred hiljadama ljudi, Karli je napravila pravi spektakl, a samo njen dolazak već je izazvao veliku euforiju među publikom, koja je dočekala ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Pored svojih starih hitova, Karleuša je pevala i numere sa novih albuma "Alfa" i "Omega", a pravo iznenađenje usledilo je kada je prvi put uživo izvela baladu "Runde".

Pesma "Runde" je, podsetimo, delo Milana Radulovića Laće, ali zbog Jeleninog nesporazuma sa njegovim ocem Aleksadrom Radulovićem Futom, numera nije završila na albumima "Alfa" i "Omega".

Ipak, publika je pesmu već prihvatila i naučila, postala je pravi hit, te je usledilo oduševljenje kada je Jelena zapevala uživo.

Ovaj poseban trenutak Karleuša je posvetila pokojnom tekstopiscu i prijatelju, Milanu Laći, pa je na sceni održala kratak govor:

- Hvala vam za divan doček, hvala vam za ludilo koje ste mi pružili. Ja ću ovo veče pamtiti čitav život, hvala vam što ste mi ulepšali život - rekla je Jelena, pa dodala:

- Pre nego što nastavimo dalje, ja ću po prvi put večeras otpevati jednu posebnu pesmu. Pesmu koja je trebalo da se nađe na mom 12. studijskom albumu, ali, nažalost, nije se našla. Ja ću ispuniti obećanje koje sam dala tekstopiscu ove pesme, Milanu Raduloviću koji je, nažalost, preminuo. Njegova želja bila je da ja po prvi put otpevam uživo ovu pesmu. Pesma se zove "Runde" - rekla je Jelena Karleuša, pa zapevala moćnu baladu, dok je na velikom ekranu iza nje pisalo je "Milan Radulović in memoriam".

Ovo je bio još jedan u nizu Jeleninih koncerata na gradskim trgovima u Srbiji i regionu ovog leta, a svi do jednog bili su krcati.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila ludnicu u Rumi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жаке

    24. avgust 2024 | 17:29

    Јел гу то наша јеца на вашар у руму,леелее не знадох да гу посетим,лееелллеее

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA