Bajaga otkrio da li se čuo sa Borom, pa mu poslao snažnu poruku: "Iako ne izgleda tako, on je jak čovek..."

 
A. Š.
A. M.
A. Š. A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Povodom 100-godišnjice Radio Beograda, ispred zgrade RTS-a u Takovskoj 10 održan je svečani koktel na kojem su se okupile brojne poznate ličnosti i ljudi koji su svojim radom ispisali istoriju srpskog novinarstva.

Jedan od najistaknutijih gostiju bio je legendarni muzičar Bajaga, koji je podelio svoja sećanja i planove, ali se dotakao i zdravstvenog stanja svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja, Bore Đorđevića.

Ovakvi događaji ne bi ni smeli da prolaze bez Bajage, jer je generacijama obeležio to prvo slušanje radija. Pevač je otkrio da li se seća trenutka kada je prvi put čuo svoju pesmu na radiju.

- Sećam se, to je bila pesma koju sam pravio za "Riblju Čorbu". Osećaj je bio: "Vau, ja na radiju". (smeh) - rekao je on.

Kako se bliži datum velikog koncerta na Ušću, zakazanog za 31. avgust, Bajaga je otkrio koliko je zahtevno pripremiti tako veliki događaj, ali koliko je sada drugačije i ima li razlike.

- Pa ja nisam imao nikad veći solistički koncert u Beogradu, tako da ima razlike u tome što je stvarno sve dosta zahtevno, ali evo blizu smo, pošto ima još jednu sedam - osam dana do koncerta, blizu smo toga da sve rešimo onako kada smo hteli. Bend je spreman, ekipa je spremna i samo čekamo 31. da se popnemo na binu - istakao je pevač.

Pevač dotakao i zdravstvenog stanja svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja, Bore Đorđevića, frontmena grupe "Riblja Čorba," koji je trenutno u bolnici.

Inače, menadžer grupe "Riblja čorba" je otkrio da je frontmen grupe u bolnici, te da se njegovo stanje pogoršalo, kao i da prima visok kiseonik.

- Video sam vest, mislim, nisam mogao da se čujem s njim pozivom. Čuo sam se sa njegovim prijateljima iz benda, oni isto znaju što znaju i novine. Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put - poručio je Bajaga.

(Telegraf.rs)

Video: Radio Beograd svečano obeležio 100 godina postojanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA