Prva fotografija Dina Merlina nakon što je završio u Urgentnom centru: Evo kako pevač sada izgleda

 
A. Š.
Z. R.
A. Š. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevač Dino Merlin, koji je u aprilu ove godine doživeo zdravstvenu neprijatnost na Baščaršiji u Sarajevu, konačno se pojavio u javnosti nakon višemesečnog odsustva.

Tada mu je iznenada pozlilo, a hitna pomoć je brzo reagovala, pruživši mu neophodnu medicinsku pomoć pre nego što je prevezen u bolnicu. Na sreću brojnih obožavalaca, ubrzo je usledilo obaveštenje iz pevačevog menadžmenta da je Dino Merlin stabilno i da se oporavlja.

Tokom leta, Merlin je odlučio da se posveti svom zdravlju, zbog čega nije održavao koncerte. Njegova odluka da se povuče iz javnosti izazvala je zabrinutost među fanovima, posebno zato što se ređe oglašavao na društvenim mrežama od marta meseca.

Komentari ispod njegovih objava na Instagramu često su bili ispunjeni pitanjima o povratku na scenu, a publika je s nestrpljenjem čekala nove nastupe.

Nedavno su se pojavile prve fotografije Dina Merlina nakon njegovih zdravstvenih problema.

Uslikan je u društvu Roberta Čobana, osnivača Color Press Group-a, i njegove supruge Sandre Čoban, što je izazvalo oduševljenje među fanovima.

Merlin izgleda opušteno i odmorno, a njegove pristalice se nadaju da će uskoro najaviti nove koncerte i vratiti se na scenu koja mu nedvosmisleno nedostaje.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Merlin četvrti koncert u Beogradu otvorio pesmom koju je posvetio unuku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA