Jelena Marinković se pojavila ispred Pinka s papirima za razvod: Kraj braka s Ivanom nakon prevare u Eliti

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ispred zgrade Pinka na Dedinju, Jelena Marinković se pojavila s papirima za razvod, što je izazvalo pravu buru.

Jelena, koja se nedavno venčala sa Ivanom Marinkovićem nakon šest godina emotivne veze, odlučila je da stavi tačku na njihov brak.

Ovaj potez dolazi nakon što je par zajedno učestvovao u rijalitiju "Elita", gde je Jelena izazvala haos kada je prevarila Ivana s Urošem Rajačićem.

Inače, Jelena je 21. avgusta ostavila papire za razvod u prostorijama Pinka jer Ivan imao gostovanje, a onda se "otvorio pakao".

Kako je Ivan nakon toga rekao putem društvene mreže Instagram da on nije odbio da potpiše razvod, Jelena ga je optužila da laže i priložila njihove prepiske.

Ona ga je obavestila da treba da potpiše papire za sporazumni razvod, ali je Marinković prvo želeo da je odjavi sa svoje adrese, na koju je i dalje prijavljena.

- Rekao mi je advokat da treba da mi dostaviš dokaz da si rešila sa izvršiteljem i da se prijaviš na drugu adresu, ako nemaš gde onda ću te ja odjaviti - glasila je njegova poruka.

- Ti nećeš da potpišeš zbpg adrese? Praviš probleme ovo je sporazumni razvod. Ok odjavi, sutra moraš da potpišeš - dodala je Jelena.

- To moram, ne moram ništa... Šta znači moram? Dovoljno je da si rekla da potpišem, a ne moram - poručo je Marinković, na šta je Jelena zaključila da on ne želi da se razvede, ali je Ivan to demantovao u narednoj poruci.

Ivan je takođe i prozvao Jelenu zbog komentara koji joj je Marko Đedović ostavio ispod slike na Instagramu i prozvao je zbog njihovog dobrog odnosa.

Marko Đedović je prokomentarisao ceo haos koji je nastao oko potpisivanja papira.

- Čovek ni u prepisci o razvodu ne može a da ne pomene Đedovića, pa me sad čak uhodi po društvenim mrežama gde i šta Đedović komentariše. Tako da nastavili se ova boleštija uhođenja i opsesije, moraću da se obratim državnim organima jer ovo više nije za šalu, čovek nije u dobrom psihičkom stanju, a na sve to konzumira alkohol, preti maloletnoj deci u školama... Takvi tipovi monstroznih ličnosti su pravili strašne stvari u prošlosti. Svoje bolesti neka leče u ustanovama specijalizovanim za to. Da je gledao šta mu žena radi u rijalitiju, a ne šta Đedović radi možda ne bi bio najveći blam u istoriji postojanja medijske scene u Srbiji. Ovo nije prvi put da on mene spominje u prepiskama sa Jelenom, sve mi je ona već pokazala. Ukratko, bolest je svačija. Meni ga već postaje žao - poručio je za Pink Marko Đedović.

(Telegraf.rs)

Video: Devojke u transu, muškarci u neverici: Na nastupu Goge Sekulić letele gaćice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA