"Miljana spava u mojoj spavaćoj sobi": Ivan šokirao priznanjem! Rastali se od malog Željka, evo koj je razlog

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Život rijaliti igrača Ivana Marinkovića mnoge intrigira, još od braka sa Gocom Tržan sa kojom ima ćerku Lenu, zatim odnosa sa Miljanom Kulić sa kojom je dobio sina Željka, pa sve do venčanja i razvoda sa Jelenom Ilić.

Ivan je preksinoć, 22. avgusta, bio gost emisije "Narod pita", a na ulasku u zgradu sačekali su ga papiri za sporazumni razvod koje mu je ostavila bivša ljubav, Jelena Ilić.

Pred sam početak emisije Ivan je potpisao papire za razvod, a onda je otkrio kako je došlo do pomirenja njega i Miljane Kulić.

- Napokon se osećam slobodno, bez obzira na papire. To nije zvaničan razvod idemo na ročište, a ja imam ozbiljne advokate. Planirao sam da potpišem papire na wc šolji, u mom omiljenom toaletu, jer sam tu svašta radio po njenim rečima - rekao je Ivan.

Jelena je rekla da glumi neke rijaliti igrače i to da uživa sa Miljanom, a Ivan je prokomentarisao kako gleda na sve to.

- Jelena vrlo dobro zna da ne mogu da glumim nikoga, ja sam Ivan Marinković, ovde se zna ko glumi, ja sam poznata javna ličnost.

Otkrio je i da li misli da se Jelena kaje zbog kraha braka.

- Ma kakvi, vi ćete tel upoznati Jelenu Ilić, ona je osoba koja voli samo pare, ona će to sve unovčititi. Ona će sve raditi da bi bila poznata. Moram da kažem da više ne znam ko je njen tip muškarca, ali ona bi mogla da bude sa Filipom Carem, on voli da menja devojke, a ona će tek pokazati svoje pravo lice. Kod Jelene para vrti gde burgija neće.

Dotakao se i odnosa sa Miljanom Kulić.

- Miljana i ja smo sada super, ona je kod mene, treba da idemo na more, ona i ja, a Marija je sa Željkom. Ona je kod mene, spava u spavaćoj sobi, ja u dnevnoj. Sada smo u sjajnim odnosima, nema tu emocija, ali se poštujemo - izjavio je Ivan i otkrio da li je Jelena bila uzrok njegovih problema sa majkom njegovog deteta:

- Ne mogu da kažem da je ona uzrok, ali bilo je svega. Ja sam morao da balansiram između Jelene i Miljane, da mi se žena ne naljuti i tako - rekao je Ivan za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana i Ivan se ne odvajaju: Objavila snimak iz kola, ovo Marinkovićevo pitanje niko nije očekivao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA