Pevačica šest godina nakon porođaja otkrila svoju tajnu: "Jedino rešenje je da se okreneš medicini, na kraju"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Nela Vidaković postala je majka pre šest godina, kada je dobila ćerku, posle duge i teške borbe za potomstvo o kojoj je tek sada progovorila.

Naime, ona je snimila video za društvene mreže, koji je i uklonila, u kojem je objasnila koliko je zaista bilo teško da dođe do potomstva.

Ona svoj privatni život krije od javnosti, kao i svoje članove porodice, a tek sada, kada joj je ćerka napunila šest godina, pevačica je odlučila da ispriča svoju priču.

- Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobili smo našu ćerku Anđeliju - piše u opisu videa gde je pričala o svojoj borbi.

Inače, svoju tešku borbu opisala je do detalja:

- Probali smo razne travke, lekove, ovako onako, ali nakraju je jedino rešenje da se okreneš medicini - rekla je Nela koja je sada majka jedne devojčice.

- Ja sam hvala Bogu iz prve zatrudnela. Tačno sam znala da kada su mi ubacili te embrione, kako se već naziva, da sam u drugom stanju. Prosto sam osetila - rekla je pevačica, a onda otkrila i ružniju stranu vantelesne oplodnje:

-Opadala mi je kosa, pa onda hormoni. Pa onda se ugojiš, pa smršaš, ali sad kažem sve bih opet ponovo. Ja sam u jednom trenutku primala 16 infuzija. A pošto se plašim igle, muž mi je davao - rekla je Nela nedavno u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA