Kakav snimak! Vojin Ćetković i unuka Đorđa Balaševića zajedno proslavili rođendan, kadrovi su preslatki

 
N. L.
Z. R.
N. L. Z. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vojin Ćetković i Aleksa Balašević sa porodicom, prošetali su sinoć, 23. avgusta crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu, gde su nakon premijere filma Megdan, zajedno i slavili poseban dan.

Ćetković je sa članovima ekipe, među kojima je i Maja Berović, prošetao crvenim tepihom, nakon čega ga je sačekalo iznenđenje.

Naime, 22. avgusta Vojin je proslavio svoj 53. rođendan, ali su u ekipi imali još jednog slavljenika, malenu naslednicu Balaševića, Aleksinu ćerku.

 Malena Vera i Ćetković su zajedno oduvali svećice sa tortu koju su dobili, a naša ekipa ekskluzivno je usnimila ovaj divan trenutak.

Vojin je zapalio svećice na torti, nakon čega su on i malenea Vera zajedno oduvali dve svećice na torti. Malenu Veru je sve vreme u naručju držala majka Nikolina, koja je blistala u beloj

Podsetimo, film "Megdan: Između vode i vatre" imao je sinoć svoju regionalnu premijeru u okviru Open Air programa na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu.

Balašević je odabrao ovaj datum jer je juče bio rođendan njegove ćerke Vere, a posebno mu je bitno što se to događa u gradu koji je njegovom ocu Đorđu Balaševiću bio posebno drag. Razumljivo, i pored svih prisutnih glumaca, mala Vera je ukrala šou.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA