Bivši rijaliti učesnik mora pred sud zbog Uroša Blažića: Njemu je poslao poruku, pa krenuo da ubija

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Danas, 23. avgusta, nastavljeno je suđenje Urošu Blažiću koji je optužen za ubistvo devetoro ljudi u Malom Orašju i Duboni, na kojem je, između ostalog, tužilac zatražio da u postupku bude ispitan i bivši rijaliti učesnik Nikola Đorđević, u svojstvu svedoka.

Ovaj zahtev stigao je nakon što je optuženi Uroš Blažić, tokom iznošenja svoje odbrane pomenuo Viktora Đorđevića (prim. aut. nekada Nikolu) i naveo da je on poslednja osoba s kojom se čuo pre masakra.

Te večeri on se na vocapu dopisivao sa rijaliti učesnikom Viktorom Đorđevićem, koji se ranije zvao Nikola Đorđević. On je, podsetimo bio i u vezi sa pevačicom Sanjom Vučić.

Viktor Đorđević je, kobne večeri 4. maja 2023. u 22.14 sati od Blažića dobio poruku: "Izgoreo sam, sedam u kola da pravim masakr". Samo šest minuta kasnije Blažić je već povukao oroz i ubio prvu od 9 žrtava u Duboni.

Đorđević je, u svom iskazu u tužilaštvu, kako je preneo Kurir, koji je dao posle zločina, rekao da je Blažić tog dana spremao slavu.

(Telegraf.rs)

Video: Seka o detaljima saradnje sa Teom Tairović, pa pomenula dečka Karleuše: Ako je žena pronašla ljubav

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    23. avgust 2024 | 11:50

    Znači,imaju materijalni dokaz,da je sve uradio smišljeno i namerno,iz bezobzirne osvete,nikakva neuračunljivost nije u pitanju...Ovo je nedelo za DOŽIVOTNU ROBIJU I TAČKA 🫵👊 Svaka drugačija presuda biće uvreda za čitavu Srbiju i čista nameštaljka 😠😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA