Marinković otkrio strašne detalje iz braka sa Jelenom: "Razbila mi je glavu, krv je liptala svuda"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon što se zvanično razveo od Jelene Ilić, Ivan Marinković izneo je jezive detalje iz braka s njom uz tvrdnju da ga je fizički maltretirala.

Ivan je do detalja opisao kako je izgledao njegov život sa Jelenom, pa otkrio strašne detalje, između ostalog, i da mu je razbila glavu.

- Ona je mene u prvom stanu istukla da je svuda liptala krv, bio je jedan plakar sa staklom gde je ona meni razbila glavu sa tim. Ja sam morao posle da farbam zidove da se ne bi videla krv. Onda smo kasnije prešli u drugi stan gde se isto do desilo - govorio je i dodao:

- Ona kao opravdanje navodi to da sam ja pio ali ja nju nikada nisam tukao niti je psihički maltretirao. U drugom stanu je isto bilo krvi do kolena, ona je mene toliko tukla da sam ja bio krvav. U trećem stanu je već bila havarija, ona je mene ubola sa makazama, na kraju sam je prijavio i došla je čak i policija.

Podsetimo, Marinković je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita" i tom prilikom otkrio da je potpisao papire za razvod.

- Papiri su upravo potpisani u toaletu, hitno mi je bilo i na wc šolji sam potpisao papire. Pustio sam i vodu, a papiri su tu - rekao je Ivan.

- Sada si zvanično razveden? - upitala je Ana.

- Nisam zvanično, Jelena je poslala školski primer sporazumnog razvoda, ali je vrlo prst. Niti imamo decu, niti nekretninu neku. Sporazuman je razvod, to je bitno. Imaćemo ročište i tada će sve biti gotovo - rekao je Ivan.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA