"Nije glumica, gluma joj je hobi": Izjava glumice o vezi Ristovskog i 39 godina mlađe Anice je napravila haos

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Ljubavna veza glumca Lazara Ristovskog i 39 godina mlađe Anice, izazvala je veliku pažnju javnosti i veliki broj komentara, a onaj koji je negde najviše odzvanjao - jeste komentar njegove koleginice Ljiljane Blagojević.

Anica je po struci psiholog, ali je sarađivala zajedno sa Lazarom Ristovskim na seriji "Drim tim", kada i započinje svoju glumačku karijeru.

Kada je otkriveno da su Lazar i Anica u vezi na Tviteru je, na pisanja da je nova glumčeva izabranica po struci glumica, reagovala i Ljiljana Blagojević.

Ona je, naime, ispod zajedničke fotografije ostavila komentar: "Nije glumica. Gluma joj je hobi".

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je Ljiljana tada za domaće medije.

Anica je, inače, isto godište kao Lazarov mlađi sin Jovan, a nije poznato da li je ona upoznala njegove naslednike i u kakvom su odnosu.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je juče Lazar.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    23. avgust 2024 | 10:02

    Ljiljana je u pravu.

  • Pravnica BG

    23. avgust 2024 | 10:34

    Postovana Ljiljana,pa rekli ste istinu. Ona je samozvana glumica,zato je sa Lazarom . Ali dzabe nece imati nikakvu karijeru,nema nikakve vrednosti. Dodala bi,DA SE NE GRADI SRECA NA TUDJOJ NESRECI. Tako ce i ona zavrsiti,zalepila se za starog Lazara da bi uspela bar nesto u zivotu. Ali nece

  • Valjevac

    23. avgust 2024 | 11:46

    Kakve koristi ima što je Kalina završila FDU, kad ništa nije bolja od Anice?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA