"Postao sam ujak jedne male devojčice": Đedović oduševljen zbog Sanje Maletić koja se porodila u 52. godini

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Marko Đedović, poznat po svojoj bliskosti sa brojnim javnim ličnostima, ponosno je podelio jednu od najlepših vesti koje su mu se dogodile u poslednjih nekoliko meseci.

Naime, nakon izlaska iz rijalitija "Elita", Đedović je saznao da je njegova dugogodišnja prijateljica Sanja Maletić, sa kojom je u prisnim odnosima više od 15 godina, postala majka nakon decenije pokušavanja.

Iako je vest o Sanjinoj trudnoći stigla do rijalitija, Đedović je bio oprezan da ne čestita prerano, jer nije bio siguran u istinitost informacija.

- To je najlepša stvar koja mi se dogodila unazad svih ovih meseci. Postao sam prelepi ujak jedne male devojčice, normalno je da tako mislim jer se Sanja i ja znamo preko 15 godina. Ja sam kupio stan od nje da bismo bili blizu. Bitno je da budemo blizu pravih prijatelja, još ako su oni komšije, gde ćeš bolje. Unutra sam saznao, ali nisam verovao. Bora Santana mi je rekao, posle sam pitao Nadeždu Biljić. Skontao sam da je tačno. Nisam smeo da čestitam javno, zamisli da je lupio Bora i ja da čestitam rođenje ženi koja godinama pokušava da ostane trudna - objasnio je Marko, a nakon izlaska iz rijalitija, kada je video Sanjinu ćerku, shvatio je da je vest tačna i bio je preplavljen emocijama.

- Znao sam da ona pokušava godinama i da je krajem septembra imala oplodnju. Prošla je kroz pakao, pila hormone, dobila na kilaži, pa probleme sa štitnom, pa je i to rešila. Bio sam u stanju šoka, utrnuo sam. Bio sam u neverici. Kad sam je video, vi niste svesni kakva je to mrvica. To su tako lepe stvari, to dete gledam kao da je moje, zamisli da mi neko vikne na nju, živ ne bi ostao. Čudnu, pozitivnu emociju imam - govorio je Đedović za Blic.

Marko Đedović i Sanja Maletić su sada ne samo bliski prijatelji, već i susedi, što dodatno jača njihovu vezu, a dolaskom Sanjine ćerke, sreća je još veća.

Podsetimo, Sanja Maletić (52) na Vidovdan je rodila zdravu i lepu devojčicu, koja je dobila ime Vanja. Sanja je sada prvi put progovorila o trudnoći i porođaju.

- Stiglo je preko 10.000 poruka, potrudiću se svima da odgovorim. Na svet je došla jedna čarobna devojčica koja se zove Vanja Stepanović, ona je čudo Božije, rodila sam je na Vidovdan. Govorila sam ja i o svojim neuspesima, to traje sedam, osam godina, onda ideš dalje, dok sam živa dok priroda i Bog kažu da može, ja ću da probam. Odabir lekara je kod mene bio presudan. Prva etapa je bila priprema, bila sam u Solunu kod izvrsnog stručnjaka, bilo je jako lepo iskustvo tamo. Onda me je preuzeo doktor u Beogradu, pružili su mi dosta ljubavi, dali su snagu i meni i mojoj bebi. Imala sam sreću i mogu da se zahvalim Gospodu Bogu. Nije bilo moguće usvajanje zbog mojih godina. Borba je trajala sedam, osam godina. Nisam krila, mnogo njih me je videlo. Budi ljudina i očekuj da budu i drugi prema tebi. Da bih došla do cilja nisam smela nikakva uzbuđenja da imam. Bolje je malo primiriti se da možeš u molitvi da izneseš sve - otkrila je Sanja i dodala:

- Trudnoća je bila lagana, nisam povraćala. Jela sam trešnje, sve trešnje sa Cvetkove pijace sam pojela, sad je zovem majkina trešnjica (smeh). Volim što je devojčica i nisu to nimalo naivne godine, na nama je da vaspitamo svoje dete da prinese čašu vode sutra svojim roditeljima. Ja sam 10 godina u braku. Ne eksponiramo se, niko nema pojma ni u kojoj fimri radim. Srećna sam što sam u svom životu odvojila privatno od poslovnog. Moja poruka svim ženama sveta je da budu istrajne i da se mole Bogu. Ja sam svojim kolegama prijatelj i to su prijateljstva koja traju dugi niz godina - navela je pevačica u emisiji "Premijera - vikend specijal" i otkrila da li se čula sa glumicom Ljiljanom Jakšić Salvetom, koja je takođe postala majka u šestoj deceniji.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović na Sarajevo film festivalu, upoznala se sa Ninom Seničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budi realan

    23. avgust 2024 | 00:01

    Tacnije bi bilo tetka.

  • Cv

    23. avgust 2024 | 01:53

    On ne zasluzuje ni dete da ima bruka i sramota od coveka

  • Bale

    23. avgust 2024 | 09:37

    Veliki prijatelj od Sanje a pita druge osobe o rodjenju deteta. Ja uvek nazovem prisne prijatelje , pitam kako su i cestitam im novost. Cudna vremena danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA