Evo koliko košta brutalna haljina u kojoj se Maja Berović pojavila na Sarajevo Film Festivalu

 
A. Š.
Z. R.
A. Š. Z. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" danas je oduševila publiku na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu, a sve oči bile su uprte u muzičku zvezdu Maju Berović.

Muzička zvezda, koja se okušala u glumačkim vodama, stigla je na premijeru sa suprugom Alenom i odmah privukla pažnju medija i fanova.

Maja Berović, koja u filmu igra jednu od uloga, blistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini, a njen dolazak izazvao je pravo oduševljenje.

Pevačica je za ovu priliku odabrala izvanrednu srebrnu haljinu brenda Retrofete, poznatu kao KyreeKleid, čija cena iznosi 1.115€. Haljina je isticala njen glamur i sofisticiranost, savršeno upotpunivši njen dolazak na premijeru.

Nakon što je pozirala sa suprugom, pridružila se ostatku ekipe filma, uključujući Aleksu Balaševića, koji je bio u društvu supruge i kćerke.

Na jednoj od fotografija našli su se Maja Berović, Nina Seničar, i Vojin Ćetković, čime je dodatno uvećana pažnja i iščekivanje oko filma.

Film "Megdan", koji prati priču bivšeg vaterpoliste Petra, doneo je novu dimenziju balkanskog filma, a Maja Berović je svojim prisustvom i ulogom doprinela ovom spektaklu.

Atmosfera na crvenom tepihu bila je ispunjena emocijama, dok su se gosti divili glamuru i sjaju koji su obeležili ovu posebnu noć.

(Telegraf.rs)

Video: Maja, Nina, Viktor, Vojin... Faca do face na premijeri filma Alekse Balaševića u Sarajevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. avgust 2024 | 01:23

    Kolko. Ajde pogodite kolko sam platio namirnice za ručak danas. Ja moja supruga i dvoje tinejdžera.. U odnosu na dnevnicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA