Marina Tadić ima zdravstveni problem, morala je da otkaže sve: "Napravio mi je havariju"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pevačica Marina Tadić zbog narušenog zdravstvenog stanja, morala je da otkaže sve svoje obaveze.

Ona je na svom Instagram nalogu saopštila je fanovima da je prinuđena da otkaže nastupe za naredni period zbog narušenog zdravlja.

- Nažalost, virus je došao po mene i napravio mi havariju. Moram da se izvinim svim ljudima koji su rezervisali mesto večeras. Odlažemo za neki drugi vikend - poručila je pevačica.

Podsetimo, Marina je prošla je kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

- Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene - rekla je jednom prilikom pevačica koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

- Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija - rekla je Marina u emisiji "RTS Ordinacija".

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    22. avgust 2024 | 16:47

    Ostavi se pevanja i nocnog rada,zaposli se kod privatnika 8 sati rada i spavaces nocu...svi na estradi se raspadate zdrastveno,pri tom teze od mikrofona niste podigli

  • Нерон🎼🎸

    22. avgust 2024 | 17:44

    Кафанска певаљка уморна❗Није лако,није лако👫👫👫

  • Zora

    22. avgust 2024 | 16:58

    A ko je ovo????!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA