"Potpuno je van pameti...": Aca Lukas progovorio iskreno o Desingerici, kolegama i zdravstvenom stanju

 
A. M.
N. L.
A. M. N. L.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Aca Lukas je sinoć, 21. avgusta imao nastup u "Nacionalnoj klasi" i tom prilikom se sreo sa sedmom silom koja je imala veoma zanimljiva pitanja.

Aca je u poslednje vreme imao problema s zdravljem, zbog čega je završio i u Urgentnom centru, a sada je otkrio kako se oseća.

- Zdravlje je sad dobro. Čovek se u životu prilagođava kako stvari teku. Ja sam negde zaboravio koliko imam godina, pa sam se malo ponašao kao dečkić od 22, pa me je malo klepilo, ali dobro... Sve mora da se uskladi - priznao je.

Na društvenim mrežama je postao viralan Acin snimak iz automobila kada je bio blokiran na Gazeli tokom protesta, a zbog toga je jedva stigao na koncert u Velikoj Plani. Ispričao je da li ih je tužio...

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nisam ih tužio jer ne znam ko su. A i zašto bih ih tužio kad ne znaju ljudi šta rade. Oni su mogli na 10 metara od mene da viču i da prete, a kad sam ja izašao iz auta s drugom, to nisu snimali jer su se razbežali.

To veče pevao je sa Draganom Mirković, kada su prvi put otpevali i duet, a ispričao je i da li joj je našao dečka.

- Dragana je ubedljivo najveća ženska zvezda na našoj estradi u sadašnjosti i prošlosti. Volim je, poštujem i cenim, ona je jako dobar drug.

- Svašta (smeh). Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje.

Otkrio je i koji mu je najomiljeniji duet, kao i onaj zbog kog se kaje.

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Duet s Draganom je sjajan i veliki je hit. Najveći hit je "Daleko si" sa Ivanom Selakov, a moja najomiljenija pesma je "Niko kao ti" s Danijelom Vranić.

- Možda ima jedan, ali neću da kažem koji.

Podelio je i sa medijima da li su počele pripreme za njegov tradicionalni rođendanski koncert u Areni.

- Neće biti koncerta u novembru za moj rođendan. Spremam nove pesme, a sledeće godine spremamo Marakanu.

Odgovorio je i da li ima stilistu, poput velikih zvezda.

- Ako mi treba stilista, onda ja nisam velika zvezda. Ako se velike zvezde mere po tome koga vode sa sobom po nastupima, pa i stiliste, frizere, šminkere, onda ja nisam velika zvezda.

Dotakao se i neizbežnog Desingerice i njegovih nastupa koji su obeležili ovo leto.

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svako ima svoj umetnički performans. Kakav god da je performans, ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi, i ima svoju publiku. Potpuno je van pameti to što se radi oko njega, ta hajka na čoveka što radi nešto na bini. Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole, nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulazak u lokale i pojedine države. To je veći nemoral nego što ovaj čovek radi. To što gledamo gole g**ice i još pojedine delove tela, to nema veze, to ne važi. Imamo dvojake aršine i to je jako ružno. Ali tako je uvek kod nas bilo i biće.

Aca je poznat kao veliki zavodnik, a iskreno je odgovorio da li ga je odbila neka žena, kao i da li je imao svaku koju je poželeo.

- Kao i kod drugih ljudi, sve je isto. Ništa se specijalno nije događalo u mom životu.

Milica Todorović je nedavno izjavila da je za 24 sata pet puta vodila ljubav, a Đorđe David da je 48 sati imao odnose bez prestanka. S obzirom na to da i Acu bije glas da je veliki zavodnik, on je odgovorio koji njegov lični rekord na tom polju.

- Ja kad saberem sve žene koje sam imao u životu, ne bi bilo 48 sati. Pusti me tih lovačkih priča. Pozdravite Davida - poručio je uz osmeh.

(Telegraf.rs)

Video: "Rekla je ona meni nešto, pa makljaža": Andreana o ljubavi i koncertu, pa otkrila detalje jedne tuče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA