Drama zbog razvoda! Marinković u sve umešao zadrugara, on mu žestoko odbrusio: "Obratiću se državnim organima"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Drama oko razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Ilić ne jenjava.

Naime, ona je juče, 21. avgusta ostavila papire za razvod u prostorijama Pinka jer Ivan ima gostovanje, a onda se "otvorio pakao".

Kako je Ivan nakon toga rekao putem društvene mreže Instagram da on nije odbio da potpiše razvod, Jelena ga je optužila da laže i priložila na njihove prepiske.

Ona ga je obavestila da treba da potpiše papire za sporazumni razvod, ali je Marinković prvo želeo da je odjavi sa svoje adrese, na koju je i dalje prijavljena.

- Rekao mi je advokat da treba da mi dostaviš dokaz da si rešila sa izvršiteljem i da se prijaviš na drugu adresu, ako nemaš gde onda ću te ja odjaviti - glasila je njegova poruka.

- Ti nećeš da potpišeš zbpg adrese? Praviš probleme ovo je sporazumni razvod. Ok odjavi, sutra moraš da potpišeš - dodala je Jelena.

- To moram, ne moram ništa... Šta znači moram? Dovoljno je da si rekla da potpišem, a ne moram - poručo je Marinković, na šta je Jelena zaključila da on ne želi da se razvede, ali je Ivan to demantovao u narednoj poruci.

Ivan je takođe i prozvao Jelenu zbog komentara koji joj je Marko Đedović ostavio ispod slike na Instagramu i prozvao je zbog njihovog dobrog odnosa.

Marko Đedović je prokomentarisao ceo haos koji je nastao oko potpisivanja papira.

- Čovek ni u prepisci o razvodu ne može a da ne pomene Đedovića, pa me sad čak uhodi po društvenim mrežama gde i šta Đedović komentariše. Tako da nastavili se ova boleštija uhođenja i opsesije, moraću da se obratim državnim organima jer ovo više nije za šalu, čovek nije u dobrom psihičkom stanju, a na sve to konzumira alkohol, preti maloletnoj deci u školama... Takvi tipovi monstroznih ličnosti su pravili strašne stvari u prošlosti. Svoje bolesti neka leče u ustanovama specijalizovanim za to. Da je gledao šta mu žena radi u rijalitiju, a ne šta Đedović radi možda ne bi bio najveći blam u istoriji postojanja medijske scene u Srbiji. Ovo nije prvi put da on mene spominje u prepiskama sa Jelenom, sve mi je ona već pokazala. Ukratko, bolest je svačija. Meni ga već postaje žao - poručio je za Pink Marko Đedović.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković i mlada presekli tortu: Neverovatni prizori sa proslave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. avgust 2024 | 14:32

    A ti Djedovicu samo komentarises druge a ti imas puteraaa na glavi da bi svi oni zajedno bili male mace ...samo cekam momenat da krene da se o za tebe odmorava klupko ... mogao bi i ti malo da porazgovaras sa dokotrima da nw bi opet pokusao ono sto jesi ... ruzno radis to sto radis ... ne pokazujes no minimum pristoj osti niti postovanja , nadmen si ,umisljen da si neko i nesto a da ti nije Pinka ( i posle Pinka ) ostajes ( bicu blaga ) to sto jesi . Lako je pljuvati druge i voditi abrove cik da budes vise od toga ... ti si posmatrac ali akter nikada.

  • Mira

    22. avgust 2024 | 16:19

    Vodi računao sebi,ne zabadaju nos u svaki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA