Jelena šokirala potezom! Papire za razvod ostavila Ivanu na neočekivanom mestu nakon što je odbio da potpiše

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Drama između Jelene i Ivana Marinkovića ne jenjava nakon što je Jelena navodno prevarila svog supruga tokom boravka u rijalitiju "Elita".

Ova situacija je ubrzala odluku o razvodu, a Jelena sada danima pokušava da dođe do Ivana kako bi mu uručila papire za sporazumni razvod braka.

Ipak, Ivan je uporno izbegavao da preuzme dokumenta, zbog čega se Jelena odlučila na neočekivan potez.

Znajući da će Ivan sutra gostovati u emisiji "Narod pita" na Pink televiziji, Jelena je odlučila da papire za razvod ostavi na portirnici zgrade Pinka.

Ovaj neočekivani korak izazvao je buru reakcija, a svi se pitaju kako će Ivan reagovati kada bude saznao da su ga dokumenta za razvod sačekala na mestu gde je najmanje očekivao.

Dok se situacija razvija, javnost nestrpljivo očekuje Ivanov odgovor i ishod ove bračne drame koja je ponovo skrenula pažnju na turbulentne odnose u životu ovog para.

Podsetimo, Ivan Marinković nekoliko dana proveo je u Nišu, u kući porodice Kulić, a Marija je otkrila šta se dešavalo dok je bivši zet boravio kod njih.

Kako ističe, malog Željka ne pušta da ide sa Ivanom u Beograd, već joj je lakše da svi budu u Nišu, pod njenim okom.

- Ivan je muškarac, Željku treba da se skuva i nije naučio na te obaveze. Dete mora da bude pod budnim okom, nema tu telefona. Moraš da budeš uvek oko deteta i sigurnije mi je da je Ivan ovde sa detetom da mogu to da ispratim. Šta će tamo sami u stanu, bolje je ovde imaju i uslugu. Trudim se da se oseti kao kod svoje kuće, kao da je naš član domaćinstva i da je dugo godina tu. Sve radim zbog Željka, šta će meni, nas je svakako mnogo u kući. Zbog Željka ću spojiti i dve stolice ako treba i tu spavati samo da je on srećan - iskreno je priznala Marija.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Miljana i Ivan se ne odvajaju: Objavila snimak iz kola, ovo Marinkovićevo pitanje niko nije očekivao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    22. avgust 2024 | 07:17

    Питам се понекад, да ли су све ове жене нормалне( ок, она из Ниша је болесна)!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA