Jovan Memedović se srušio u direktnom prenosu u studiju: Voditelj pao sa stolice, evo kako je reagovao

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jovan Memedović, jedan od omiljenijih voditelja na domaćoj javnoj sceni, poznat po svojoj posvećenosti autorskim projektima i bogatoj karijeri u svim segmentima novinarstva.

On je jednom prilikom doživeo simpatičnu nezgodu tokom emitovanja uživo. Tokom najave fudbalskog vikenda sa kraja 90-ih godina, Memedović je iznenada pao sa stolice, što je izazvalo salvu smeha u studiju.

U trenutku kada je nastao haos, Memedović je pokazao svoju karakterističnu profesionalnost, šaljivo poručivši:

- Sve je u redu, nastavite!

Ova situacija je samo još jedan dokaz njegove sposobnosti da uvek ostane smiren, čak i u nepredviđenim okolnostima.

Podsetimo, karijera Jovana Memedovića započela je 1986. godine u informativnoj redakciji Beogradskog programa, a od 1992. godine posvetio se sportskom novinarstvu, izveštavajući kao komentator sa brojnim značajnim događajima. Par godina kasnije, Memedović je postao voditelj autorskih emisija, među kojima su se posebno istakle "Svet lova i ribolova" i "Sasvim prirodno".

Zbog svoje avanturističke prirode u emisijama, Memedović je stekao nadimak srpski Ber Grils. Iako nema luksuzne produkcije kao Grils, Memedović često odlazi na snimanja samo sa jednim snimateljem i uspeva da prikaže kako lepote naših predela, tako i impresivne destinacije širom sveta, uprkos skromnom budžetu.

(Telegraf.rs)

Video: Jovan Memedović podetinjio, vozi se na ringišpilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA