Bio je razočaran u kolege jer nisu došle na Kosovo: Vasić se obratio Bosiljčiću nakon što je posetio Gračanicu

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumac Milan Vasić pevao je u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu.

Pošlo mu je za rukom da okupi veliki broj vernika, što mu je i bio cilj, ali nije naišao na odziv i podršku kolega, što je očekivao.

Vasić nije krio da je razočaran u kolege, pa je javno poručio:

- Hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji, ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu. Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji - napisao je glumac.

Milan Vasić Foto: Instagram printskrin/milanvasic_official

Ipak, glumac je sada podelio objavu svog kolege Ivana Bosiljčića koji je posetio Kosovo i Metohiju i manastir Gračanicu.

- Na praznik Preobraženje 2024. večnost je stala u jedan dan. Sve od raspeća do vaskrsenja ugrađeno je u selu Prilužje na Kosovu i Metohiji, u 600 srpskih kuća i 2000 prekrasnih lica i duša. Osetio sam radosnu tugu dok sam grlio decu i naš narod na ovom svetom mestu. Ovde sam po pozivu i blagoslovu našeg Episkopa novobrdskog Ilariona koga naš dobri narod svuda dočekuje kao oca,brata i prijatelja i ispraća sa suzama i nadom na ponovni susret. Srce mi se preobrazilo na današnji praznik. Zahvalan sam mom kolegi i bratu u Hristu Milanu Vasiću koji me je inspirisao svojom neraskidivom vezom sa ovim krajem Srbije, da ponovo dodjem na Kosovo i Metohiju - napisao je Ivan Bosljčić.

- Bravo Boske moj dobri - poručio mu je Milan Vasić.

Ivan Bosiljčić Foto: Instagram printskrin/ivanbosiljcicofficial

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Matić i Milan Vasić na Kosovu zapevali rodoljubivu pesmu, a onda zaigrali kolo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србољуб Крстић

    21. avgust 2024 | 18:24

    Када истина буде изашла на видело, плакаћете што сте били наивни и веровали онима из "Бранковићевог табора". Иларион-глумац био, глумац остао.У данашњем БОЈУ ЗА КОСОВО "Честити Лазареви војници" су у егзилу СПЦ . Плакаће цела Србија када се буде приказивао филм о вл.Артемију, као што су плакали они који су гледали филм(по истинитој причи) ЧОВЕК БОЖЈИ, о св.Нектарију Егинском. Упокојио се Честити Владика у суботу на св.Арх.Михаила 2020., тачно 60 година од монашења. У Понедељак сахрањен, а између та два дана је дан посвећен св.Нектарију Егинском. ПАМЕТНОМ-ДОСТА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA