Šta se desilo sa strukom Dare Bubamare? Skinula se i pokazala obline u žutom bikiniju, ali svi su gledali ovo

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Radojka Adžić, odnosno Dara Bubamara je aktivna na društvenim mrežama gde deli fotke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Ona se često nalazi na meti kritika zbog fotošopiranja odnosno sređivanja fotografija, a sada je izgleda opet napravila dar-mar.

Pevačica je podelila fotografiju sa mora na kojoj pozira u žutom bikiniju gde su njene obline došle do izražaja, ali nešto drugo je privuklo pažnju korisnika.

- Dara Bubamara se zaigrala u fotošopu. Šta joj je sa strukom? - napisao je jedan tviteraš, odnosno iksaš na istoimenoj platformi.

Inače, ona je skoro ispričala kako je jedna pevačica sa kolegom proverila izreku "koliki nos, toliki ponos".

- Jedna naša pevačica bila je sa bendom, svirali su, imali tezgu dva dana i neki bubnjar je imao veliki nos. Ona kada je to videla, otišla sa njim, a on ništa, ćorak. I mi onda shvatimo da je ona zbog njegovog nosa mislila da ima veliki ponos, znaš te priče kao mali čovek veliki ponos, veliki nos veliki ponos. Ali to nije istina u šta se uverila i ta moja koleginica koja ga je odvela u sobu i završila posao. Sutradan kada je bila sledeća svirka, a ona se okreće prema njemu i kaže "Varaaalicee" (smeh) - otkrila je Dara u podkastu "Vostkast".

(Telegraf.rs)

Video: "Rekla je ona meni nešto, pa makljaža": Andreana o ljubavi i koncertu, pa otkrila detalje jedne tuče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA