Marija Kilibarda za porođaj izdvojila nekoliko hiljada evra: Imaće poseban apartman i evo šta još!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Marija Kilibarda sa svojim izabranikom Banetom Vučelićem čeka prvo dete.

Kako se navodi, lepa voditeljka donela je odluku da se porodi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kilibarda je još uvek na početku trudnoće, ali želi sve na vreme da organizuje, pa je za porođaj već izdvojila pozamašnu cifru.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj privatnoj klinici. Opredelila se za prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao - priča izvor i dodaje:

- Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće oko 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja - priča još izvor i ističe da je upravo Bane bio taj koji je nagovorio Mariju na najbolje moguće uslove.

- Svi znaju da je Marija skromna, pa nikoga nije začudilo to što je bila i za opciju da se porodi u nekom od državnih porodilišta. Od toga ju je odgovorio Bane i objasnio joj da ne postoji opcija da štede na porođaju i bebi. Upravo on je i odabrao najskuplji paket u privatnom porodilištu i jasno joj stavio do znanja da finansije nisu njena briga i da će imati najbolje moguće uslove u momentima kada bude rađala njihovu ćerkicu - zaključuje izvor.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA