Bori Čorbi se ozbiljno pogoršalo zdravstveno stanje: Hitno se oglasili iz njegovog tima

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Lgenedarnom rokeru, Bori Đorđeviću narušeno je zdravlje, o čemu se oglasio njegov tim.

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Riblja čorba Foto: Facebook/ribljacorba

Podsetimo, rok grupa Riblja čorba, koju predvodi pesnik i pevač Bora Đorđević, juče je proslavila rođendan, na šta je podsetila na svom fejsbuku objavom da je osnovana 15. avgusta 1978. godine.

Na zvaničnom sajtu Riblje čorbe je navedeno da je tada "u beogradskoj kafani 'Šumatovac' održan prvi radni sastanak Đorđevića i njegovog starog poznanika (basiste) Miše Aleksića (1953-2020)", u prisustvu gitariste Rajka Kojića (1956-1997).

"Nekome sa strane ovaj sastanak mogao je da izgleda kao desetine drugih u kafani u kojoj su se skupljali beogradski muzičari toga doba", podsetio je u tekstu na sajtu benda bubnjar Miroslav Vicko Milatović.

Prema njegovim rečima, to je bila "svojevrsna berza za zapošljavanje - muzičari su se tražili i nudili za razne tezge, projekte, ozbiljne i manje ozbiljne poslove, tu su se prodavali instrumenti, pesme i tekstovi."

Kako je navedeno, dogovoreno je da će se Đorđević priključiti dotadašnjoj grupi S.O.S, u kojoj su bili Aleksić, Kojić i Milatović, ali se još nije znalo ime novog benda, za koji su predlozi bili Bora i ratnici, Popokatepetl i Riblja čorba.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA