Veljko objavio sliku komšije koji je pretio njemu i Verici! Profesor je na jednom fakultetu: "Molim nadležne"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, prijavili su sinoć, 18. avgusta, komšiju i to zbog strašnih pretnji smrću koje im je uputio.

Kuzmančević se prvo oglasio na svom Instagramu sinoć, uz snimak na kojem se čuje nepoznati čovek koji iz pozadine dobacuje gnusne uvrede i pretnje.

Oni su se zatim i oglasili za Telegraf, te otkrili da je nakon što su alarmirali policiju, komšija dobio krivičnu prijavu.

Kuzmančević je, danas, 19. avgusta, na svom profilu objavio i sliku komšije napasnika - koji je inače profesor.

- Ovo je nasilnik D.B. profesor na veterinarskom fakultetu koji je noćas uputio pretnje smrću meni i mojoj supruzi. Molim nadležne da postupe po prijavi i zaštite Avalsko naselje od maltretiranja bahatog pojedinca. Avala nije Dubona - poručio je Kuzmančević.

Veljko Kuzmančević Foto: Instagram/kuzmancevicv

Podsetimo, nakon nemilog incidenta kontaktirali smo Vericu i Veljka, kako bismo proverili šta se tačno dogodilo i da li su preduzete potrebne mere.

- Bila je burna noć, ali ne prvi put, nažalost, ali prvi put da više nije moglo da se izdrži - rekla nam je kratko Verica, a potom je razgovor sa nama nastavio njen suprug Veljko.

- Tolerišemo već godinu dana iživljavanja ovde po naselju, sa muzikom, sa decom koja dolaze ovde da prave žurke, tuku se, napiju se pa prave probleme. Niko nije reagovao do sada. Međutim, sinoć je krenuo ponovo da se iživljava, nismo imali izbora. Ceo dan je maltretirao sa muzikom i niko mu ništa nije govorio, ignorisali smo ga ceo dan. Međutim... On je očigledno hronični alkoholičar, ovde dolazi da se opija i da pravi probleme, uveče, videvši da ne reagujemo, ugasio je muziku i počeo da preti i da se dere. Nisam imao izbor, pozvao sam policiju i rekao sam im da je bolje da dođu, nego da dođe do sukoba, zato što je izgovorio gnusne uvrede i pretnje - rekao nam je Veljko i dodao:

- Najgora stvar od svega je što je moglo da se desi da ja nisam bio kod kuće, pa da je Verica ostala sama. To bi bio problem, ona se i ovako uznemirila i uplašila, a da nisam bio tu, bilo bi sigurno 10 puta gore. Ne znam šta bi sve moglo da se desi. Ne mogu da znam da li će pijan i lud čovek da dođe u moje dvorište i šta će da uradi. Jako je nezgodno kad ste ovde, bez mnogo komšija, nema ko da reaguje. On ako uđe u naše dvorište, ja više ne odgovaram za svoje postupke. Moram da odbranim sebe i svoju porodicu, suprugu, to je jasna stvar. Zato sam i hteo da ide sve po zakonu - izjavio je Kuzmančević.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA